Ølgryde Shelterplads,en spontan kaffetur.

Vågnede kl 6 og jeg havde bare lyst til at komme ud og få lidt “frisk røg” i lungerne og det er efterhånden læææænge siden jeg overhovedet har været ude og bare slappe af for at koble fra.
Nu var vejret jo til det, ingen blæst,ingen regn og naturen er stadig grøn og smuk og se på men man kan godt se at efteråret presser sig på !!Der var lige lidt der skulle ordnes herhjemme inden jeg kunne tage afsted,men datter var helt sikker med på ideen men om Knud min tur makker var stået op var jeg i tvivl om ??
Efter 1½ times husarbejde smed jeg en besked til Knud på FB og efter 30 min venten var min tålmodighed brugt op og jeg ringede til ham.
Han var bare frisk på en tur og specielt når han kun skulle have en kop med til kaffen så kunne vi bare komme og hente ham….som sagt som gjort og i skoven det gik.

Ølgryden set lidt på afstand.

Det var en meget let støv regn med lidt ophold i mellem,ingen vind og ca 10 grader og det er jo perfrek vejr til at drikke kaffe og sparke til bål.
Og vi fik en snak om alt fra den nye outdoor butik i Holstebro til mit nyeste indkøb til outdoor livet??

Som sagt var der kommet en ny butik med grej og min grej pusher Erik er startet i den nye butik og snakken faldt naturligvis på Outdoor Xperten og Knud og undertegnet syntes det er en lækker butik med et ok udvalg MEN der mangler lidt 100-200 kr`s “spontan købe ind ting”…butikken har et godt udvalg men der mangler en masse små ting !! Nuvel butikken er også lige åbnet og der er en del kø tilbud,så mon ikke der kommer en del af de “små ting”

MSR Windburner virker også når det er vindstille.

Nu er det jo ikke en hemmelighed jeg er lidt af en gadget nørd og roder mig ofte ud i nye ting til at krydre oplevelserne i naturen med og jeg har før “dronet” lidt bare for sjov men har tit leget med tanken om at tage lidt anderledes billeder eller video på mine ture og så har jeg længe gået og sparet op til det formål og købte en Dji Mavic Pro som kunne tage billeder og video helt op til 4K,men jeg måtte sande at den ikke kommer så meget med på turene med rygsæk fordi den er for stor og tung at slæbe på men på turene hvor jeg er i bil eller hvor jeg vil havde de FEDE billeder er den med,så jeg søgte et billigt alternativ og testede en Dji Ryze Tello som er en micro drone,den fylder og vejer intet men de 5 MP kamera var ALT for lidt til at kunne tage ordenlige billeder eller video,men den var lille kompakt og kunne lades op via powerbank eller solceller så jeg måtte lede videre.

Ølgryden set fra 100 meters højde.

Valget blev en Dji Spark som passer lige ned i rygsækken og har en rimelig flyvetid på en enkelt opladning og kan oplades via USB(powerbank/solceller) og kan styres med hånd/armbevægelser eller mobil telefonen eller man kan tilkøbe en RC(remote control) og den er perfekt til turen for at tage billeder i anderledes perspektiv,de luftfotos der ses er taget med dronen.

Dji Spark i ly for støvregnen.

Nus skal det jo ikke handle om grej det hele..!!
Vi nød alle tre turen ud i skoven og min datter hygger sig max og keder sig aldrig,denne gang lavede hun en mini bål plads ved siden af de “voksnes” store bål og der blev lavet bænke og mini brænde og så hyggede hun sig med det i et par timer….er det ikke bare fantastisk 🙂

Mini vs BIG.

Da vi havde noget vi skulle nå så blev det ikke til så mange timer i skoven og vi skulle nå at have handlet ind til både aftensmad til os og kattemad 2 steder til kattene,så vi pakkede sammen og kørte hjem,først skulle Knud lige køres hjem og så kørte vi mod Struer igen.
Det er åbenbart hård med SÅ meget frisk luft på en gang,vi havde ikke engang passeret Holstebro by skilt inden Ida sov..!?

zzZZZzzzzz…

 

 

 


Posted in Drones, Grej, MSR by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *