Kort om Aksel

Aksel Steen Christensen

Køn: Mand
Geografisk område: Struer – Danmark

Om mig

Er “ny” på havkajak siden,købte min første kajak 2008,siden har jeg købt en anden kajak og har igen fundet glæden ved at være “outdoor” også selv om kajakken står for 80% af min fritid ude.
Supplere udelivet med trekking,geocaching eller bare en tur på min MTB.

Interesser

Styrketræning
Havkajak
Krybdyr
Geocaching
MTB
Trekking

Yndlingsfilm

The Big Blue
Alien 1+2+3+4
This is the sea 1+2+3+4.

Yndlingsmusik

Coldeplay
Michael Jackson
Tina Dicow
Dizzy MIzz Lizzi
Med mere…..

Yndlingsbøger

Sådan
Et Liv På Kanten.


by with 27 comments.

Comments

 • Søren Jerne siger:

  Hej Aksel !

  Håber du vil bruge et minut på at hjælpe mig. Jeg har tidligere haft en Prijon Kodiak, som jeg solgte for 1 1/2 år siden. Siden da har jeg holdt “kajak-pause”, da tiden er gået med andre ting. Nu er tiden dog kommet igen, og jeg går og overvejer en Seabird Nortsea, da den virker ganske rimelig i pris. Alternativt, vil det blive en dyrere kajak som f.eks Arrow Play. Ved at din ikke er en Northsea, men har du alligevel nogen erfaring med denne ? Det skal her siges, at jeg er 180 cm, og vejer 77 kgs. Følte at Kodiak`en var lidt stor. Som jeg læser det fra din blog, er Seabird i OK kvalitet, prisen taget i betragtning, er det ikke korrekt ? Mvh Søren Jerne, Silkeborg

  • admin siger:

   Hej Søren
   Selvfølgelig vil jeg hjælpe dig.
   Jeg har en Seabird Expedition og kender et par stykker der har en Northsea,som også er en af Seabird’s fantastiske kajakker. Men inden du vælger kajak er det lidt vigtigt om du har 1-2-3 år på bagen eller måske flere,eller mange km i en kajak,for en Northsea er ikke en begynder kajak,nok en kajak til folk der har noget erfaring på bagen,men er man til at blive udfordret så er den ganske god !
   Hvis du er til tur og overnatninger i en fantastisk tilgivende kajak der bare er god i “alle” situationer dvs sige,god fart,stor pakke volume,til lidt surf,god i bølger, så er du meget godt på vej i en SB Expedition,hvorimod en Nortsea klare det samme bare med en dårliger primær stabilitet,men den er derimod lidt sjovere i bølger pga den lidt anden form. Den opføre sig lidt anderledes på vandet og kræver lidt mere af sin roer..!
   Du kunne også vælge en af de lidt mindre Expedition modeller som de har i deres katalog,de er lidt mindre i total volume men ellers som den alm Expedition.
   Kvalitetn er ganske god og der er kun få der er “dårlige”…det gælder aller kajakker ikke kun SB,men du får utrolig meget kajak for pengene og et super fed kajak..

   Mvh Aksel

   • Claus Madelung siger:

    Hejsa
    Vedr. Northsea kan jeg fortælle at jeg købte sådan en efter bae 2 ture i nogle store stabile plasticbaljer. Og JA! den er levende. Men jeg synes hurtigt man vænner sig til det. Jeg startede dog med (jeg er lidt sikkerhedstosset 🙂 ) med at anskaffe VKV’s pontoner. DET var guld værd i starten.
    I min optik kan man lige så godt starte lidt krævende – ellers skal man bare skifte for hurtigt. DET koster 🙂

    Held og lykke med det – men find en forhandler eller en ven hvor du kan prøve den

    Claus

 • Otto Kiørboe siger:

  Hej Aksel,
  Før jeg rejste på ferie, bestilte jeg en Seabird Expedition. Jeg ved endnu ikke hvornår den bliver leveret, men glæder mig meget til at få den.
  Vi høres ved når den “lander”.
  mvh
  Otto

 • Jonas siger:

  Hej Aksel,

  På uppdrag av en kund söker jag intressanta sidor på Internet för att marknadsföra deras produkter. Vi är en online-marketingagentur i Hamburg och jobbar med långsiktig sökmotoroptimering, bl.a. mot den skandinaviska marknaden.

  Finns det möjlighet att placera en sponsrad artikel, närmare bestämt att integrera en länk i anslutning till ett inlägg på din sajt? Du bestämmer vad helt själv vad du vill skriva om, och det behöver inte vara kommersiellt innehåll för en produkt. Kunden är en outdoor klädes retailer i Europa, och har ett väldigt brett sortiment av kläder, skor och utrustning för outdoor, trekking och camping. Jag skickar gärna mer information och en offert.

  Vänligen,

  Jonas

  • Outdoorfreak siger:

   Jeg har intet imod at teste produkter og har tidligere testet for andre og beskrevet deres produkt,hvorefter jeg kan beholde det som tak. Skriver IKKE om noget jeg ikke personligt har testet for ellers kan jeg jo ikke stå inde for det jeg har skrevet.

   Mvh Aksel/Outdoorfreak

 • Hej Aksel,
  Jeg skal på en ekspedition fra Nordkap til Gibraltar 8500 km i kajak og har tænkt på at ro i en Scott kajak. Jeg kan læse du er glad for din, er du fortsat det, og hvad er din erfaring med den?
  Du kan se mere om ekspeditionen på http://www.paddle4life.mono.net
  Med venlig hilsen

  Thomas Bechmann

  • Outdoorfreak siger:

   Hej Thomas

   Jeg er stadig ganske godt tilfreds med kajakken når vi taler om hvordan den er at padle,den reagere godt på kantning og overrasker ikke selv i rimeligt hårdt vejr(11-14 m/s) kvaliteten er god omend lidt tyndt i gelcoaten og skal den kunne holde til tæsk er det nok at foretrække en full carbon/kulfiber model med kølforstærkning,men det er jeg ret sikker på Aljona kan klare hvis du bestiller den igennem hende. Kajakken er ikke super hurtig men heller ikke langsom på nogen måde,ikke en racer på vanden men holder en god fart. Pakke volumen er ganske god når vi taler HV modellen og der er plads nok hvis man optimere sin pakken i relative små poser og udnytter man pladsen i cockpittet får fuld udnyttelse af pladsen. Du bure prøve en Scott for at se kvaliteten og hvordan den reagere på vandet,om den han bruges som ekspeditions kajak ved jeg ikke,har jo maks været på 14 dages ture 😉

   Mhv Aksel/Outdoorfreak

 • Sune siger:

  Hejsa. Jeg så på en side at du var igang med at bygge en cykeltrailer til en kajak – har du lidt billeder af det jeg kan låne til inspiration. Jeg har fundet en velegnet cykeltrailer som egner sig til ombygningen, vil bare gerne se om du har fundet en genial løsning som lige skal med på min. På forhånd tak Sune

  • Outdoorfreak siger:

   Hej Sune
   Der ikke så meget hokuspokus i at bygge den op,har man en cykeltrailer som normalt er til at sætte en murebalje i så er det eneste man skal gøre er at fjerne selve stangen til cyklen og montere lidt skum på kanten hvor murebaljen er og så er du nået langt. Jeg cykler normalt med kajakken i hånden de 1000 meter jeg har til stranden. Og den ruller nemt og det er ingen sag at styre den. Som alternativ kan den med en stang spændes efter cyklen med en stang fra saddelpinden og ud til kajakken og sætte en karabin i kajakkens håndtag og så er du kørende

   Mvh ASC/outdoorfreak

 • Aage Malling siger:

  Hej Aksel
  -Vil til at købe telt da det i længden nok er at foretrække frem for bivuak.
  Jeg overvejer Robens small dreamer. Hvor har du købt dit? Er det fra England via nettet har du måske nogle erfaringer med lev.-tid og pålidelighed rent handelsmæssigt.
  Hilsen Aage (din gl. kollega fra Haunstrup)

  • Aksel siger:

   Hej Aage (tidligere kollega)

   Mit er købt herhjemme på tilbud, men normalt er leveringen under en uge fra UK. Har tidligere bestilt soveposer og underlag som blev bestilt tirsdag og kunne hentes onsdag ugen efter på posthuset.Handler man med de kendte outdoor varehuse/butikker giver det ingen problemer overhovedet.

   Mvh Aksel.
   PS. Det er et fedt og bund solid telt.

 • Kristian siger:

  Hej Aksel

  Rigtig fed blog du har!

  Tester du grej for virksomheder? Du er velkommen til at sende mig en mail hvis det er tilfældet.

  Rigtig god dag.

  Med venlig hilsen

  Kristian Rasmussen
  http://www.grejfreak.dk

 • Conny siger:

  Hej Aksel

  Fed hjemmeside du har her, meget inspirerende 🙂

 • Bodil siger:

  Hej Aksel. Jeg har set, at du har lavet en del turmad i dehydrator. Jeg er tæt på at købe en dehydrator, men er i tvivl om størrelse. Har du et bud på, hvor meget tørreareal man bruger til at tørre mad til fx 4 personers aftensmad 1 dag? Overvejer én med 0,75 m2 eller 1,3m2. Tænker, at det er rart at kunne tørre mest muligt ad gangen, når man alligevel er i gang:-) Hvad er din erfaring?

  • Aksel siger:

   Hej Bodil
   Det er meget forskelligt hvor stort er areal man skal bruge alt efter potionens størrelse og tykkelse,på min Andrew James kan jeg tørre 6 x store potioner (1½-2 pers) eller 2 x 6 små potioner (1 pers lille) og det er klart en fordel at tørre med alle racks i brug for at spare på strømmen.

   Mvh Aksel

   • Bodil siger:

    Hej Aksel.
    Tak for hurtigt svar:-)
    Når du kan tørre til 6 stort-spisende eller 12 småt-spisende personer, hvor stort et areal har du så at tørre på i din Andrew James? Jeg kunne ikke finde det på google, så håber du kan hjælpe:-)
    Mvh Bodil

 • Betina siger:

  Hej Aksel. Længe siden jeg har besøgt din hjemmeside, men i dag henviste jeg en kollega til din side. Han er nyopstartet i vores verden 🙂 Jeg kiggede i den forbindelse på din side igen og jeg synes at den er blevet rigtig meget bedre end sidste gang, som i øvrigt er længe siden 🙂

 • Aksel siger:

  Hey Betina.
  Ja der skulle gerne ske lidt på siden men desværre mindre end jeg egentlig burde kunne klare,huskøb og hobbyer tager tid og ikke alt er udeliv 🙂
  Men jeg forsøger at følge med og skriver når der er tid og jeg syntes jeg oplever noget som kunne have interesse for andre ..men tak for din lille hilsen 🙂

 • JosephAnizE siger:

  cbaz xwm more info

 • Hector siger:

  Har du en mail hvor man kan kontakte dig? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *