HjoCla trefod til bål.??

Det er efterhånden et godt stykke tid siden er der kommet nyt på siden og NU kommer der så nyt ….

Jeg har testet et stykke grej i laaaang tid og det blev egentlig hurtigt en fast del af mit udstyr så jeg kom faktisk aldrig til at skrive om den,så det må siges det blev til en langtids test INDEN det kom her på siden.

HjoCla trefod til bål….. en GENIALT stykke grej som faktisk kom til at erstatte et af mit ynglings grej ??

Fedt stykke gennemtænkt grej.

Jeg har som sagt haft min trefod til bålet med på en del ture og det blev en fast bestand del af mit udstyr, HjoCla trefoden kom helt til at erstatte min Bushbox XL som i gennem en del år var fast i rygsækken fordi der altid er småpind i skovbunden så “fuel” er aldrig mangel på.
HjoCla har lavet en super fed trefod som er foldbar og vejer lige under 170 gram !!!

Bonfire RULES….

Den var egentlig tiltænkt som “noget ekstra” grej hvis nu der skulle bruger lidt mere end bare en brænder men overtog på kort tid funktionen helt fra min bushbox XL som længe har været min primære kilde på soloture når jeg ikke har en eller anden brænder med.
Eneste anke var at bushboxen er stål udgaven var alt alt for tung men det kunne HjoCla trefoden rode bod på for den er lille og let og rimelig nem og samle og SUPER stabil,gryder fra 1 til 7-8 liter klare den udemærket og sågar min støbejerns gryde har den klaret.

Er der slet ikke nogle minusser ???
Jo det er der men det er “småting”…… benet med logo vil gerne bøje når den lukkes sammen og det hænger sammen med at hvis der kommer sand og snavs i samlingen(over tid) så kan den godt blive svær og åbne og lukke,det kan en rengøring og lidt olie klare på ingen tid.
Så det med den kan foldes sammen og der er mulighed for at holde de 3 ben samlet med en karabinhage eller et stykke snor er smart, for sammenfoldet er den så lille at den let kan blive væk og det er sket for mig en enkelt gang dog fandt jeg den efter lidt søgen i det høje græs….

Igen og igen og ….

Har flere gange brugt den til at stille min Jetboil oven på så den er nemmere og nå fra hængekøje imens der laves vand til kaffe eller lunes noget mad. 🙂
Og stiller man trefoden over en god håndfuld gløder så er den super til at smide et stykke brød over så det kan blive ristet…GENIAL.

Survivalstore.dk forhandler 3 foden fra HjoCla og linket finder du HER.
Der findes også en lille video om trefoden som du kan se HER.

 

 


Posted in Bushbox, Bushpot, HjoCla trefod til bål. by with 1 comment.

Comments

  • Daniel Engberg siger:

    Fin anmeldelse. Kan jeg få dig til at veje trefoden? Jeg har nemlig anskaffet mig en, og den vejer 260 gram. Så jeg er nysgerrig på om jeg har fået en tidlig udgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *