Frozen hang..!!

Der var inviteret til et weekend hang i en af Facebook grupperne og det var næsten en fri weekend og hvem kan sige nej til en nat ude…?
Pga af en travl eller nærmere hektisk uge så var der dømt afslapning og min datter på 9 er lige så meget et udemenneske som mig og hun siger ikke nej til at få lidt frost i kinderne eller lidt udfordrende vejr,så hun ringede kl 13 for at blive hentet fra skole og ville hjem og pakke…….meeen jeg skulle lige have fri fra arbejde og så kunne vi pakke til en nat i skoven.Det var måske også på tide at komme lidt ud og få grejet testet til lidt mere en bare tæt på frysepunktet og denne gang gerne under.
Datteren blev udstyret med sin egen Hennesy Cub,Z lite underlag og min MSS sovepose som efter sigende kan klare ned mod de minus 30.
Selv tog jeg min TQ og min UQ samt min Warbonnet XLC og tilhørende Superfly tarp og det setup burde kunne klare ned til minus 15 grader.

Vi nåede at sætte køjerne op i de sidste solstråler og fik lige rette det hele til inden vi satte os om bålet hvor Michael havde sat maden over nogle timer i forevejen,hold da på hvor det duftede godt og selv om der var 1½ time inden vi skulle spise blev man ret så sulten.

Det blev mørkt…

Menuen var noget grydesteg(trukket svin agtigt) med pandebrød smurt med gran mayo,snittet rødkål med mandariner ….mums mums
Kort tid efter kom Anna….hun viste hvem jeg var og ikke kun fra FB..? Hun kunne huske mig fra min tid som dyrepasser hvor jeg har haft hende som elev i 9 klasse…hvor sjovt,så vi var ikke helt fremmede.
Knud (min hænge makker) og Anna kom sammen og Anna ville sove i Shelter imens Knud ville hænge sig og begynde at sætte sit grej op i mørket,dvs i pandelampens skær.

Vi ventede så på den sidste inden vi kunne spise aftensmad…..Line skulle køre helt fra Esbjerg og “var på vej” Hende kendte Michael så det var ikke en helt gruppe ukendte der var på tur.
I flagermus lygternes skær hilste vi på hinanden og Michal gik igang med at anrette maden,det skal lige siges han er kok og bålmad er han ret go til.

Imens vi venter…

Vi spiste rundt om bålet og snakken gik,det var super hyggeligt…..der blev drukket kaffe og noget jeg ikke lige kan huske hvad hed…fake mjød med rom kan vi kalde det.
Snakken gik lystigt og vi var vist hele vejen rundt med historier fra vores “vilde” liv..*gg*
Kulden trænge sig på fra -1 og under-5 og Ida(min datter) var ved at være træt,så jeg lavede en varmedunk til hende og puttede hende i hendes hængekøje.
Besluttede mig også til at smutte i køjen,mæt og træt var det ingen sag at komme under sin TQ og falde i søvn til de resterende bålfolk og deres snakkende i det fjerne.

Frost under tarpen ?? Nogen må fise G*

Kl 2 blev jeg vækket af Ida der skulle tisse,hun ville gerne låne min pandelampe så hun kunne se noget. Fem min senere kom hun tilbage og jeg kunne godt mærke hun havde kolde fingere så jeg sagde hun kunne kravle ind til mig for at få varmen og sove videre.
Temperaturen havde ramt -8 grader og jeg havde på ingen måder frosset og med to i køjen så skal jeg love for der kom varme på så jeg måtte smide et lag tøj for ikke at komme til at svede helt vildt.

Minus 8 grader kan ses på grejet om morgenen….

Resten af natten var sådan lidt on/off søvn fordi man ikke ligger ret godt i en køje der kun er beregnet til en person,så når den bette bevæger sig så vågner man med det samme,men fik da sovet lidt mere!!

Morgenmad ala Knud..

Lige et billede inden der pakkes sammen.

Morgenmaden bestod af det Knud havde bragt med,pølser,bacon,æg og brød samt rester fra aftenmaden og det lagde en solid god bund og en god start på morgenen. Desværre skulle vi pakke sammen(undertegnet og Ida) da vi ikke kunne tage en nat mere,så vi fik lige en god kop kaffe inden vi lige så stille pakkede sammen og gjorde klar til at komme hjem over,havde en knægt der skulle hentes fra arbejde kl 13 og en kæreste der skulle have noget mad bragt da hun ikke havde noget mad med og skulle arbejde sent.

Der var dem der tog en nat mere…cool.

I skrivende stund er jeg ved t pakke grej ud og hænge det til tørre inden det pakkes ned til en ny tur..

Tak for mad og oplevelser Michal,Knud,Line og Anna håber vi ses derude igen 🙂


Posted in Feuerhand flagermus lygte, Hængekøje, Modular Sleep System, MSR, Shelter, Tur by with 2 comments.

Comments

 • Palle Nielsen siger:

  Hold k….. Hvor er I seje. Specielt din datter, der er altså ikke så mange på hendes alder der synes det er fedt. Fantastisk far/datter oplevelse. Og god jul derovre til jer alle (også BoB-Cat)

  • Aksel siger:

   Tak Palle.
   Jeg er også utrolig stolt af min datter vil og gider mine tosserier.
   Håber hun gider nogle år frem i tiden da min 17 årige knægt ikke gider mere…!
   God jul til dig og dine…og en spilop hilsen fra “bob cat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *