På tur igen……

Der er bare alt for meget at lave på privat fronten lige for tiden og det bliver af samme grund længere mellem turen og så må man jo tage alle de timer man kan komme afsted med.
Da jeg så helt ekstraordinært havde min datter en par dage så var det jo med at udnytte timerne mest muligt,så det blev til nogle timer i skoven.

The Man.

The Man.

Som altid vælger Ida at tage til Hornet i Klosterheden for der er en skovlegeplads hvor hun kan hygge sig lidt og brænde noget “krudt” af inden vi skal hygge med madlavningen.
Det høre jo med til hendes opevelse at komme steder hvor hun hygger sig og på samme tid er i kontakt med naturen,så bliver hun spurgt er det 99% sikkert at det er Hornet der bliver valgt.

Efter noget tid på legepladsen går vi til shelter området,godt nok var det optaget af 3 mænd der var igang med deres “skovtur” (læs druktur) så vi spurgte pænt om vi måtte lave vores mad der ?
Ikke fordi jeg har noget mod at nyde lidt øl/vin når man er på tur MEN når man på en ½ time når at drikke så meget at man skal lægge sig så er det vist lidt i overkanten !!

Ida og jeg snakkede lidt om alt og ingenting,nød vejret og hyggede med madlavningen,selvfølgelig er det en af hendes livretter pasta og pølser. Det er heldigvis en ret hun kan hjælpe med og en super let ret og lave når det er sådan en spontan tur i skoven.

FOOOOOD....in the making.

FOOOOOD….in the making.

Som altid er Ida meget sulten når vi er ude og igen blev der spist op…..
Hun er fantastisk til at hjælpe med maden og bagefter vaske op,men så vil hun gerne videre igen så det er med at få pakket ned i en fart..*G*..tror det var pga de mænd der ikke sad så lang væk og drak ?
Vi fik pakket ned og gik tilbage til bilen, vi skulle lige en omvej for Ida havde spottet vores dessert på vejen hjem? Selvfølgelig skulle vi da lige samle lidt vilde bær som vi kunne sidde i solen og nyde… 🙂

Bær

Bær

Når vi var ude at gå så kunne vi lige så godt gå forbi skovlegepladsen igen,denne gang kun en lille halv time for Ida var ved at være træt,så vi kørte hjem og tog et bad,nød resten af aftenen på sofaen sammen med lidt snoler og en film.


Posted in MSR, Shelter, Tur, Turmad by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *