Søndags hygge :-)

Vi havde brugt hele weekenden inde med en masse far og datter hygge,men jeg var sq ved at få “kuller” af vejret og alle timerne inde så jeg spurgte min datter om hun ville med ud i shelteret i haven og drikke lidt varm kakao ?????

Svaret var et rungene NEJ..!!
Jeg vil hellere i skoven og ud på skovlegepladsen lød svaret..?
øhhhh ok men du har set det regner..?
Vi har regntøj far..!
Men du vil stadig have vi bager boller og drikker varm kakao….også selv om det regner..??
Ja…..

Så jeg pakkede dej,Trangia,Omnia og de småting vi skulle bruge,trak i regntøjet og vi kørte afsted 🙂

ARRR...lidt regn blev det da til..fars bænk var våd..*G*

ARRR…lidt regn blev det da til..fars bænk var våd..*G*

Ida smuttede rund og tog billeder med sin nye (brugte) mobil…jow jow hun ligner sin far godt nok på det område…
Hun havde HELE skovlegepladsen for sig selv og den konstante regn var ingen hindring for hun kunne rutsje,bruge svævebanen,hængekøjen,3 på stribe og lige pludselig være helt stille inde i et stort rør..?? øh ja… hun spillede et eller anden på hendes mobil.

Imens jeg kæmpede med at lave varm kakao og gøre klar til at bage i regnen så var det faktisk noget nyt jeg ikke havde prøvet før ? Croissanter på dåse havde jeg hørt om(og prøvet før) men ikke boller på helt samme måde….DET var spænende om det virker og i det hele smager godt..??

Sæt igang..

Sæt igang..

Regnen fortsatte ufortrødent og det samme gjorde jeg,den varme kakao var klar og bollerne var sat over i min Omnia. Udover regnen og Ida der tumlede rundt så har skoven helt sine egne lyde når det regner..kun få fugle kvidre og under hvert et træ samles der sig en masse insekter som har søgt ly for regnen,kun jeg sat ude og blev små våd..*G*

Da bollerne var færdige(ca 15 min) så stoppede regnen og vi kunne nyde solen som kikkede ned gennem skyerne,fantastisk timing ….

Det her er bare livet.. :-)

Det her er bare livet.. 🙂

Bollerne smagte nu ganske godt og fungere til de meget spontane ture,6 stk passer perfekt i Omniaen dog skal de lige vendes når halvdelen af tiden er gået for at blive gyldne på begge sider og ikke brændte i bunden. Omniaen fungere super godt til bagning og man kan sagtens lave lasagne,flødekartofler og andet man normalt vil bage i en ovn.

Vi nød solen og det friske brød og der begyndte at komme folk i skoven efter regnen var stoppet,syntes folk kikker sådan når bordet er fyldt med grej og de kan se(og lugte) nybagt brød.

Æblet falder ikke lang fra stammen..!!

Æblet falder ikke lang fra stammen..!!

Ida skulle som sin far lige tage billeder af alt der er godt…så efter kakao og boller blev dokumenteret så forsvandt hun ud i skoven igen,jeg gjorde grej ren og tog mig en kop kakao mere og en lun bolle.
Efter en times tid gik vi gennem skoven og tilbage igennem skovlegepladsen,de 2 resterende boller gav vi væk til et par drenge og de var glade for lidt nybagt brød.

Selv når det regner så nyder både Ida og jeg at komme lidt ud,weekenden har jo nærmest været regn fra fredag til søndag…men vi kom ud,gjorde i..???


Posted in Onmia ovn/stove, Trangia, Tur, Turmad by with 2 comments.

Comments

  • søren siger:

    Mega fedt med den omnia. Passer omniaen til trangia 27 eller 25? Ved du om omniaen findes i flere størrelser? Jeg leder efter en som passer til trangia 27.

    • Aksel siger:

      Evt prøv at bruge andet væske end du normalt bruger,hvis det har højt paraffin indhold så kan det gå ud over vægen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *