The hammock hang gang.. ;-)

Det lå lidt i kortene at vi skulle ud og hænge den kommende weekend for Knud havde købt køjer til knægten og ham selv,havde set hans fine opslag på Facebook om der var kommet en pakke til ham 🙂
Personligt havde jeg virkelig brug for at komme lidt ud og få klaret hjernen og luftet tankerne lidt og det var selv om de havde lovet fantastisk dårligt vej HELE weekenden…regn regn og regn…!!!
Brugte Torsdag eftermiddag på at pakke grej ned,dvs maden blev ikke pakket fordi jeg havde en ide om at vi nok ikke sad omkring bålet og stegte en kylling pga regn..?

Så klar til at komme i skoven og hænge mig ;)

Så klar til at komme i skoven og hænge mig 😉

Aftenen før havde jeg skiftet elastik snore på min underquilt i håbet om den kom til at hænge mere tæt på hængekøjen og lagt sidste hånd på min hjemmelavet underquilt beskytter,den tager det værste snavs og opslag af vand når det regner meget,er spændt på om det kommer til at virke som jeg selv håber..??

Kørte så tidligt ud til Tinkerdal Shelterplads som arbejdet tillod det og tidligt nok til at lave lidt mad (pølser og scramble æg) inden Knud kom,det var fint vejr da jeg ankom men det trak op imens jeg sad der så jeg skrev til Knud at jeg fandt et spot hvor vi kunne hænge og i det mindste selv komme i tørvejr.
Jeg fik hængt mit setup op i nogenlunde tørvejr og justeret underquilten til og sat den hjemmelavet underquit beskytter på også,det så ganske fint ud og passede ganske godt i første forsøg,men der er plads til finjustering.
Hoppede i køjen og ventede på Knud & Co ville komme….regnen kom og det samme gjorde Knud..?? Vi fik Knud og Sørens hængekøjer sat op og justeret nogenlunde,det var deres første gang de skulle sove i hængekøje og første gang deres køjer kom op i skoven,alt var nyt men det gik fint,snart var vi alle tre godt hængende.

Regn og blæst er ingen hænge hindring :-)

Regn og blæst er ingen hænge hindring 🙂

Da jeg nu havde været lidt sikker på den skide kylling ville regne væk havde jeg taget lidt ekstra mad med til turen og vores aftensmad blev ikke kylling over bål men chili con carne og lidt mørk chokolade til dessert. det regnede så meget at vi satten en ekstra tarp op som vi kunne side under og holde os tørre og spise vores mad.
Det blev til et halvt døgn under tarpen og hen hel nat i regnvejr men op af morgenen blev vejret faktisk ganske godt,efter kaffen var det så godt vejr at vi gik en lille tur og tog en omgang på den “militære” forhindrings bane som ikke lå langt fra hvor vi hang.
Søren skulle lige på arbejde så Knud kørte ham lige hjem og vi spiste vores medbragte Danske rationer(rester) og senere  vores US rationer i ganske godt vejr….. først spiste vi lidt rester fra nogle rationer jeg havde liggende(rugbrød,makrel,tun og leverpostej) da Knud kom tilbage..i mellemtiden havde jeg ligget lidt i køjen og læst.

Da det blev aftensmads tid tog vi hul på US Rationerne og vi sad og nød maden og det tørvejr det var blevet,vejret var ikke optimal men det var i det mindste tørvejr. Snakken gik og maden blev spist,vi gjorde lidt grin med det vi “undersatte” på rations pakningerne,og vi blev mætte ..der er jo både kage og div sjove ting i de US rationer og som altid er Knud og undertegnet kendt for at have RIGELIGT mad med på vores ture..*G*

Mad skal der til og vi "overlevede" :-)

Mad skal der til og vi “overlevede” 🙂

Aftenen gik og Lasse skrev om vi var sultne for så ville han komme forbi med lidt mad og hænge en nat med os..??
Selvfølgelig måtte han komme og hænge med og mon ikke vi kunne klemme lidt mere mad ned senere..?
Da det var grill mad skulle der jo tændes op..øøhh.. det klare Knud jo,han er jo bålmand og med 30 min træning træning i at få ild i en Kelly Kettle tidligere + en halv pakke tændblokke så var han jo i træning(NOT)…. efter flere forsøg og lidt hjælp på fik Søren ild i bålet og der kom grill mad over,imens satte vi Lasses køje setup hængt op…. 4 køjer og 5 tarps fylder en del,men vi var ihvertfald klar til natten og ret sen grill mad.
Snakken gik og maden gled ned og det havde holdt tørt næsten hele dagen og da vi nærmede os midnat besluttede vi at kravle i køjerne og få lidt søvn.

Aften hygge...The hang gang..

Aften hygge…The hang gang..

Natten blev en våd omgang og jeg fik ikke så meget søvn som håbet..?
Kort tid efter vi var kommet i køjen begyndte regnen igen og da Lasse ikke havde taget andet med end en billig Jem & Fix “tarp” med så larmede den helt vildt i vinden og når regnen ramte den !!!
Det kostede lidt på søvnkontoen fordi det larmede ret meget,Søren snorkede om kap med Knud og Lasse stod op og gik rastløs rundt og rettede på sit grej,men omkring halv 5 blev der ro i lejeren igen og jeg fik da sovet 3 timer..

Da jeg vågnede sov alle stadig væk og det små regnede lidt,jeg havde lovet en kammerat at hjælpe ham så jeg skule være hjemme inden alt for længe,så nu var det mig der var rastløs. Jeg smuttede de 150-200 meter ned i skide skuret og klarede mit morgen ritual og listede lige så stille i køjen igen,lagde der lidt og spillede lidt… ja altså kabale på telefonen..*G*

Da den første vendte sig(det var Knud) kom der et GODMORGEN over fra mig,i håb om det kunne få folk op…og jo det lykkedes,en time senere efter vores morgenkaffe var vi alle 4 igang med at tage vores våde grej ned.

Det den dejligste morgen i 100 år og jeg lever :-)

Det den dejligste morgen i 100 år og jeg lever 🙂

Vi hygge pakkede vores grej og fik kaffe til og eneste spor efter os var nogle tørre steder hvor tarpen havde dække for regnen,rygsækken var 3 x 3 måltider lettere og var noget nemmere at slæbe op til bilen.
Vi sagde farvel og jeg tog Lasse med til Struer og 40 min senere holdt jeg i min indkørsel,skyndte mig ind i bad og smed en sms til min kammerat at jeg var klar til at hjælpe ham…øhh.. jeg havde læst forkert,vi skulle være derude seneste kl 12 til at skyde riffel ind og klokken var 11 så det kunne vi ikke nå.!!!!

Jeg fik i stedet for hængt mit grej til tørre og pakket resten ud og sat på plads,og tændt op i brændeovnen og trak dynen ind på sofaen,zappede over på Netflix og sov til en film…
Det havde været en våd men fantastisk weekend med udfordringer som skulle løses,men god det var den.

Tak til Knud,Søren og Lasse.


Posted in DIY(gør det selv), Fiskars, Hængekøje, JetBoil, Kelly Kettle, Shelter, Test, Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *