Only By Fire…..

Det var ved at være tid til at komme ud og stresse lidt af,arbejdet er ved at være for meget og jeg tog en beslutning ….en overnatning  UANSET hvilket vejr og eneste kilde til varme/madlavning var rigtig ild 🙂
Da Knud havde lovet at tage med ud så ringede jeg til ham og han var frisk tros vejret slet ikke lovede det bedste ?? Spørgsmålet var om det skulle være fra Fredag til Lørdag eller Lørdag til Søndag….det blev det første,men set i bagklogskabens lys burde vi nok have valgt Lørdag til Søndag..!

Jeg pakkede lidt Torsdag aften og resten Fredag lige efter arbejde,jeg sørgede for at komme hjem til tiden så vi kunne køre med det samme….Knud blev afleveret på min adresse så jeg ikke skulle hente ham(og køre 30 km længere) og så var det bare med at komme afsted.

Vejret er bare slet ikke med os !!!! det blæste en halv pelikan og der kom nogle vilde byger med både regn og hagl men det skulle ikke afholde os fra at lave mad over bål og hygge MAX.
Planen var at ALT skulle laves over flammer/gløder så både Biolite,bål og bushbox var med så vi havde lidt at vælge i mellem,eller bare blære sig med… 🙂
Mad skulle der til og DET havde vi nok af,tror vi samlet havde mad nok med til en hel weekend Bacon i kilovis,kartofler,MRE pus det løse,så det var bare med at komme igang med at spise.

Mande mad.. :-)

Mande mad.. 🙂

Kartoflerne kogte over gløderne og på Biolite´s grill var der pølser i svøb og skiver af  bacon,det er noget mad der er til at forstå…simpel og lige til.
Men før det var der lige smuttet et par kopper kaffe ned og en lille dessert bestående af pære i egen sirup og lidt kalkun “beef” jerky ?

Aftenen gik med snak,hygge og mere mad fra vores MRE og selvfølgelig hygge omkring bålet,ind i mellem blev vi “afbrudt” af en kraftig byge,vinden havde vi delvis læ fra da Shelter pladsen(Udgravningen) ligger nede i et hul omgivet af træer,men vinden var alligevel bidende kold.

Mad,Bål og hygge..

Mad,Bål og hygge..

Omkring kl 22 besluttede vi at kravle i soveposerne for natten,vi havde ikke lagt der 10 min da Kristian og fruen kom forbi,vi havde slet ikke set at de havde skrevet på FB,så det blev til en kort snak inden de smuttede igen.
Der gik ikke længe før vi faldt i søvn…zZZzzzZZz…..
Det skulle vise sig at natten blev en af dem hvor man kun sover lidt og så vågner og falder i søvn igen… Vejret viste tænder og flere gange blev vi vækket af vilde haglbyger og når shelterets tag er lavet af stål plader så LARMER det helt vildt,det skiftevis regnede og haglede natten igennem og tidligt næste morgen så kom der en ny lyd…Knud snorkede… *GG*

Jeg havde ikke lyst til at kravle ud af den varme sovepose men Knud var ved at vende træ i bålet for at finde gløder og kort tid efter var der igen et lille bål og så lokkede kaffe og morgenmad alligevel en ud af ssoveposen.
Vi fik langsom varmen og maden blev små grådig slugt,kaffen blev indtaget i gode slurke…det var godt at blive vækket til live igen.. 🙂

Vi i live...

Vi i live…

Beslutningen blev taget…vi pakkede sammen imens det stadig er tørvejr,morgenmaden havde givet os varmen og energi så det tog ikke lang tid før vi havde pakket bilen,vi fik ryddet op efter os,slukkede bålet og efterlod os kun tørt birke brænde og noget optænding til de næste der kom forbi.

Alt i alt var det en super hyggelig tur også selv om det var kold,blæsende og vådt,vi klarede os med flammer/bål og gløder tros regnen og det var fedt lige at få lidt luft til “ørene” og en mande snak.

Tak til Knud for turen og dem må vi have lidt flere af 🙂


Posted in BioLite Stove, Bushpot, DIY(gør det selv), Kelly Kettle, Shelter, Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *