Hinbærsnitter eller træstammer i skoven..???

Trængte bare sådan til at komme ud efter dødfald i den nærmeste familie…..skoven er bare så god til at fjerne focus og klare hovedet,så jeg pakkede en taske(som står 95% klar) og skrev til en kammy om han ville med ud nogle timer ?
Jeg var næsten sikker på han havde lyst til at tage med og bruge nogle timer på bare og sidde og lytte til det jeg nu havde brug for at komme ud med eller bare være der,så 20 min senere var han hentet og vi var på vej.

Dog var der lige et kort pitstop for vi skulle have handlet nogle gode pølser og grovbrød og lidt lækkert til kaffen(hvilket meget sjældent sker) 🙂
Vi startede med at snakke lidt om alting og ingenting imens vi ventede på vandet til kaffen kogte !! Vi var ikke klar over om der var tørt træ nok ved Ølgryde Shelterplads (7500 Holstebro)så jeg havde min trofaste multifuel brænder med som altid.

Da den første kop kaffe (og hindbærsnitte) var spist tænde vi bålet og rykkede ned til de område i stedet for at sidde ved de borde og bænke der også er på pladsen. Vi snakkede lidt om løs og fast og var ret stolte over vi havde lavet SÅ fint et bål på så kort tid(godt vi kan rose hinanden) 🙂 når nu der ingen kvinder var med vi kunne imponere..*G*

Kaffe og kage.... Life is great.

Kaffe og kage…. Life is great.

Ikke ret lang fra bålpladsen ligger den en stor lavning hvor der har dannet sig en meget lavvandet søn som næsten tørre ud om sommeren men her om vinteren er rimeligt fyldt med vand,her ved bredden i den anden ende har jeg hængt i min hængekøje en af de første gange jeg har været på tur,desværre er det meget mygge plaget om sommeren men her forår og efterår er det et super sted,der er vand i en hane ca 100 meter fra pladsen og et “skide skur” 50 meter længere væk og då er der masser af borde og bænke,bålplads til ret mange personer samt et lille shelter ti 6-8 personer med direkte udsigt til “søen.

Shelteret...ja og mig !!

Shelteret…ja og mig !!

Ilden knitrende lystigt og vi smed pølserne over bålet på den ret store rist der er på pladsen og min bushpot blev fyldt godt op med vand så der var til opvask og rigeligt med kaffe og som de rigtige “primitive” mænd vi er har vi selvfølgelig ikke tallerkener eller bestik med og improvisere os til det vi nu skal bruge,så en Trangia pande fungere ude mærket til 2 mands pølser…det lyder lidt forkert… MEN i ved hvad jeg mener *G*

Mad for mænd :-)

Mad for mænd 🙂

Vi blev godt mætte og sad bare og nød flammerne indtil vi blev forstyrret af en autocamper der parkerede ikke så langt fra shelteret ??? det kan godt være vi alle nyder naturen,men det bliver sq aldrig fra en autocamper !!!!
Efter ca en halv time væltede der to støjende unger ud fra camperen og så blev vi enige om at pakke sammen og tage hjem,det var for stilheden og snakken vi var kommet for…ikke støjen ??

Da vi havde pakket sammen og kørte forbi autocamperen sad der nogle unge mennesker og kikkede ud og en far luskede rundt ved bilen imens ungerne løb støjende rundt,det var vist godt vi var på vej hjem.

4 timer i godt selskab blev det til og der er bare ikke noget bedre end at sidde med en god ven og nyde bålet,røgen og en god kop kaffe…denne gang med lidt luxsus til kaffe,hinbær snitter til kaffen for vi kunne altså ikke få de mere passende træstammer ..ha ha

Indianere..??

Indianere..??

Nej vi så ingen Indianere men fandt spor efter nogen havde hygge sig med bue og pil på stedet og jeg kunne ikke lade være med at lave lidt sjov.. 🙂


Posted in Bushpot, Shelter, Trangia by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *