3 timer i regn og blæst !!!

Jeg var simpelthen træt af at sidde inde og glo på sommeren forsvinde,dag efter dag med dårligt vejr ?

The setup

The Stuff

Så tros regn og blæst(masser af regn ifg DMI) besluttede jeg at tage en tur i skoven,ingen i familien ville med ud heller ikke selv om jeg ville lave outdoordogs til alle……de svarede tak men nejtak.?
Jeg pakkede lige det mest nødvendige i tasken,trak regntøjet på og begav mig ud til bilen,familien rystede på hovedet og gik i gang med at se film.

Jeg har 5 shelters inden for 20 min kørsel men besluttede mig for en af mine ynglings steder Hornet i Klosterheden ved Struer,køre man lidt frisk tager det ca 7 min at køre derud 🙂
Da jeg kom derud småløb der en mand og en hund ud til deres bil,de havde været i hundeskoven som ligger ikke lang fra shelterpladsen,selv om han havde regntøj på var han gennemblødt og mente jeg var godt tosset fordi jeg ville sove derude i det vejr ? måtte forklare ham at jeg kun skulle i skoven for at spise min middagsmad og stresse lidt af og liggeunderlaget bare var til at sidde på,hoved rystende satte han sig ind i bilen og kørte.

Regn regn og mere regn.

Regn regn og mere regn.

Jeg havde ikke forventet at se nogen selv om jeg havde slået turen op Facebook i Outdoor Gruppen Midt-Vestjylland. regnen stod ned og det blæste en del,skoven giver jo en del læ så det blev nærmest til en kraftig susen i træerne.

MSR brænderen blev forvarmet og der blev sat vand over til en kop kaffe,det passer lige med en fuld termo kop fra LifeVenture når man fylder en Growerscup op.
Sad med min brændvarme kaffe og nød regnen,sjovt som de små fugle hopper rundt under shelterne når regnen er værst men mellem bygerne eller aftog så var de rundt og finde mad. Flere gange sad de få meter fra mig inde i shelteret og så længe jeg sat helt stille blev de siddende i flere minutter,men bevægede jeg mig bare lidt var de væk.

Jeg havde handlet lidt ind på vejen og havde købt et par gode pølsebrød og ostepølser,for ikke at slæbe en hel dunk ketchup med købte jeg 2 små i Fkta som jeg plejer at genbruge et par gange,de fylder intet og der er rigeligt til en weekend.
Maden blev sat over og MSR brænderen blev sat på simmer mode,og så er det jo bare at vente på maden bliver klar.

Pøls og Kaff

Pøls og Kaff

Når jeg bruger tykke pølser så har jeg fundet ud af at skære dem halvt igennem med undtagelse af en cm i beggen ender,når man så steger pølserne bliver de meget hurttigere varme inden i og man forhindre at de brænder på inden de er klar. Mabge lægger deres brød på panden og “rister” dem men da jeg de har tildens til at suge fedstoffet bruger jeg et andet lille trick mår det er min MSR brænder.
Jeg lægger brødene ned ved fødderne under brænderen så de får varmen som reflekteres fra panden/gryden og strålevarmen varmer brødene op man skal bare lige huske og vende dem et par gange for de kan godt blive “ristet”.

Outdoordog.

Outdoordog.

Selv om hot(outdoor)dog er super simple og uden alt det tilbehør man normalt har til er der intet der kommer op på siden af mad der er lavet i naturen og når man nyde maden i ly for regn og blæst og se naturen rase uden for shelteret så er det som om naturen er et ekstra krydderi.

Efter maden lavede jeg lige en kop kaffe mere og fik ryddet op,sad og kikkede på regnen, det er lidt Zen agtig at stirre ud i og lyden som trommer på taget af shelteret. det lysnede lidt op og regnen stilnede lidt af og jeg besluttede at gå en omvej op til bilen,gik gennem skoven og skråt ud til grusvejen der førte op til parkeringspladsen.

Walk the walk.

Walk the walk.

Ikke fordi det er langt måske 2½ km alt men vejret var nu til det og så kunne småregnen jo nærmest ikke gøre noget. Ved bilen dukkede der en bil op hvor der var nogle der også ville udnytte det ikke regnede så meget mere,de skulle lufte hunden i hundeskoven og de sprang ind i skoven og slap hunden fri,jeg bakkede bilen ud og vendte næsen hjemad.

Det blev til dejlige 3 timer i regnen og det er egentlig fed at komme ud selv når naturen viser lidt “tænder” og comfort zonen er flyttet lidt væk fra normalen,på den måde lære man lidt nyt og får en bedre erfaring hvis vejret skulle skifte under en tur.

RelaxzzZZzz.....

RelaxzzZZzz…..

Ja det med at lukke øjnene og koble fra og kun med naturen som eneste lydbillede findes bare ikke bedre,regnens dryp på taget og vindens susen i træerne kan bare ikke gengives på tekst.


Posted in Lifeventure, MSR, Shelter, Turmad by with 2 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *