Det startede så godt…..!!!

Planen var et vi ville smutte en tur i shelter for at overnatte,tiden til at opleve “The 5 billion star hotel” igen var ved ved at være på tide. Vi pakkede bilen og vi havde et par valg af shelters som vi kunne køre til inden for rimelig tid,oplevelsen skulle jo ikke foregå i bilen.

Valget blev Moselyst shelter på Vilhelsborgvej og så skulle bilen jo bare pakkes så vi kunne komme afsted.
Efter at have tage lidt tidligere fri fra arbejde så kunne vi komme afsted i god tid for at få pladsen (først til mølle) og vi var de første 🙂 der blev pakket ud og jeg fik tændt et bål så vi havde en mulighed for både at lave mad og få varmen hen under aften. Vi nød timerne i stilheden og de fine oplevelser,snakken gik på løst og fast.

Det var så her vi skulle have sovet?

Det var så her vi skulle have sovet?

Fik testet lidt solceller(igen) for at se hvordan den klare delvis solskin og om den klare strøm til 2 smartphones,solselle løsningen jeg havde købt brugt har ikke skuffet mig endnu. Imens blev der kogt noget vand på “bushcraft” manèr og hyggede lidt ved bålet,der blev flækket og savet brænde så vi havde varme hele aftenen.

Solcelle test :-)

Solcelle test 🙂

Bushcraft & Bushpot

Bushcraft & Bushpot

Til kaffen var der små købe roulader som smager ekstra godt efter mange timer ude i den fri natur,det er faktisk stadig sjovt hvordan maden smager ekstra godt tilsat lidt natur.
Overvejede faktisk at prøve min fiske yoyo for at lave noget når vi nu sat så tæt på søen,men det blev ikke til noget.

Roulade og kaff...lige før man bliver helt paff ;-)

Roulade og kaff…lige før man bliver helt paff 😉

 

Da vi skulle til at gøre klar til at komme igang med at lave aftensmaden kom der en åbenbart desperart spejderleder som troede shelteret fra ledig,men det fandt han ud af det ikke var.
Vi snakkede lidt frem og tilbage da han MEGET gerne ville benytte shelteret,godt nok havde vi første ret da den ikke kan bookes men udsigten til 10 vilde spejdere og deres larm langt ud på aftenen fik os til at overveje at flytte i et andet shelter. Spejderlederen ville tilbyde os 2 x ½ liters hjemmelavet “bork” øl og anbefalede os et shelter ca 9 km derfra som også havde en sø.
Der blev pakket sammen og vi kørte derude og blev mødt af et nærmest tilgroet halvtom sø og 2 gøende hunde samt en nærliggende gård hvor der elt sikkert ville køre tungt maskineri ….vi ville så gerne have lidt ro ?

Det var roen og naturen vi var kommet for..

Det var roen og naturen vi var kommet for..

Ny beslutning…….. vi kørte til Hornet shelterplads for det var i det mindste et område vi kendte og det er sjældent booket,til vores overraskelse var den en “voksen” fødselsdag på stedet og af en eller anden grund havde de kørt alle bilerne helt op på shelter pladsen (det er vist ikke helt lovligt) og der var godt gang i hyggen,så vi tog igen et hurtig valg og kørte de 4-5 km til Engborg Søshelter.
Denne gang blev vi mødt af en hel flok fulde polakker som havde gang i en mindre fest,så her ville vi heller ikke være og hvis det går som det plejer så har de “trashet” stedet og der følger en større oprydning og flere reparationer til følge.

Rema1000_logo1

Ja der kan man også helt gratis få buler i bilen….!!!!!

Vi besluttede at tage hjem og kørte forbi Rema for at handle ind til en hyggelig aften i stedet for……… MEN den hyggelige aften blev lidt ødelagt af at en eller anden idiot havde kørt ind i min bil og bare stukket af…!!!! 🙁

Så aftenen gik med at trøstespise chips og chokoladekiks,kunne i det mindste gå mæt i seng…!
Hvad har jeg så lært af det… HUSK HÆNGEKØJEN.


Posted in Bushpot, MSR, Shelter, Solceller, Tur by with 2 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *