Silva Jogger pandelampe.

GrejFreak.Dk har været så venlig at sende Silva Jogger pandelampen til mig for at teste den og det er den så blevet i alt slags vejr,faktisk i så voldsom regnvejr at mit kamera døde inden den nåede at knipse billederne på turen i skoven. (sheltertur)

Jeg har haft den på alle aftener jeg havde brug for lys så den er testet lige fra gåturen om aftenen på de små stier,sheltertur og lavvu om aftenen. Syntes selv jeg har en god sammenlignings grundlag fordi jeg ikke har mindre end 4 andre modeller som er både billigere og meget dyre end Silva Jogger,men Silva skuffer ikke slet ikke når man tænker på den koster 299 kr for man får meget lys for pengene.

Silva Jogger

Silva Jogger

Jogger tjaa… nu løber jeg ikke så meget men den er efter min smag ikke kraftig nok til at bruge den i skoven hvis man skal jogge,men som pandelampe på gå turen i skoven fungere den rigtig godt og de 2 lysstyrker er nemme at justere på siden med den bløde gummi tryk knap og det er jo fedt når man træder ind i teltet eller shelteret man kan blænde ned efter en tur i skoven,dog savner jeg et rødt lys men til 299 kr er det ikke et forvente også. 🙂

Både lys mængden og spredningen til camp brug er perfekt,den lyser godt op og spreder lyset tilpas meget til du har en god fornemmelse af feks skovbunden. Min store knægt har en enkelt gang haft den på når han var ude at cykle og syntes den var ret okay og gav lys nok til han kunne se når han kørte på de mørke stier.
Silva pandelampen sidder rigtig godt på mit hoved og så passer den nemt min datter på 5 år da den kan justeres godt ind,den er gået hen og blevet min datters foretrukne lampe i stedet for hendes normale lommelygte.

Let at tænde og slukke og nem justering.

Let at tænde og slukke og nem justering.

Vægten på de 82 gram er ikke i den lave ende men den føles ikke tung og generende når man har den på,dog har den en lille tendens at glide lidt ned hvis man er meget våd !!
Pandelampen er IPX3 godkendt og det betyder at den kan klare en ordenlig tur i regnen uden det giver problemer,det kan jeg godt skrive under på den kan,dog kan den ikke tåle at blive ned dykket i vand.

Hænger pris og kvalitet sammen..tjaaa… Ikke altid for Silva Jogger giver fuld valuta for pengene og rigtig meget lys når man tænker på hvad den koster. Eneste anke er at den kun kan fås i turkies/hvid,det er ikke lige min farve men på den anden side er den let at finde i teltet hvis den skulle blive væk 🙂

Du kan læse mere om Silva Jogger eller bestille en her–> www.GrejFreak.Dk 


Posted in Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *