Sawyer “all in one”vand filter.

Jeg var så heldig at vinde et Sawyer mini vandfilter i en konkurrence på Outsite.org 0g med lidt hurtig kontakt til Benjamin fra vandfilter.net kunne jeg imod en merpris opgradere til deres lidt større model “All In One” som dog har et lidt større filter og en MEGET større filter kapacitet.
Skal man bare afsted alene kan man nøjes med filteret alene (ca 30 gram) eller dele af sætte som du har brug for på turen (30-300 gram) Har før brugt vandrense tabletter på ture som en form for backup hvis der skulle mangle vand…men for h****** det smager dårligt !! Så jeg så der var en konkurrence sprang jeg til fordi det har lagt på min top 10 over must have gadget til udelivet.

Hvad er det så for noget filter halløj jeg har fået ??
Det er i bund og grund et vandrensnings filter der kan rense vandet for mere end bare urenheder,den kan rense vand direke fra vandpytter,små vandløb eller bare det vand fra hanen når du er ude at rejse. 

Sawyer All in one.

Sawyer All in one.

Filteret kan rense op til 3800000 liter vand og det er ca 1,3 liter vand i minuttet som svare til ca 1875 liter vand om dagen,den filtrerer ned til 0,1 mikrometer dvs den fjerner 99.99999 %  af bakterierne (feks. Salmonella, E.coli og Kolera) og fjerner 99.999% af parasitter  (feks. Gardia og Cryptosporidiose) så man bliver godt garderet mod de kilder der kan fremkalde maveonde og sygdom.
Der er tænkt på bruger venligheden for den passer på alle 28 mm gevind til sodavandsflasker,så der er altid en mulighed for at opbevare vand til senere brug. 🙂 🙂

The stuff.

The stuff.

I pakken er der udover vandposer en masse andre tilslutnings muligheder,feks til at lave et vandrense anlæg fra en spand eller tønde så man kan rense store mængder vand eller en adapter så den kan sættes på en vandhane og rense vand hvis man feks er i udlandet og selvfølgelig en sprøjte med  så man kan retur skylle filteret med rent vand når den har været i brug.

Glæder mig til at teste den på de næste ture og se hvor godt den fungere på tur,så hvis i ser en tosse i det vestjyske der ligger og sutter pytter er det bare mig ;-)…

 


Posted in Grej, Sawyer by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *