Læ skærm til Primus Omnifuel.

Jeg er utrolig glad for min Primus Omnifuel, dog er der en lille hage ved sættet..??

Den medfølgende læ skærm er jeg bare ikke rigtig blevet gode venner med og muligheden for at få læ burde under normale omstændigheder ikke være et problem for der kan jo skabes læ med nærmest det man har med,en selv,rygsækken,finde læ,sten osv. Men ofte bruger jeg den medfølgende læ skærm som for mig bare ikke fungere ordenligt når jeg er på tur,gider ikke finde sten eller andet læ materiale fordi det koster tid…ikke meget tid.

Biltema havde en lille folbar læ skærm til 59 kr som vejer 110 g og så er man fri for den originale som bare er et bøvl at folde ordenligt ud og en kamp og folde ordenlig sammen igen og så var det jo nærliggende at bytte den ud og se om den nye virker bedre.

Læ skærm

Læ skærm.

Jeg har ingen anelse om hvor meget den vejer mere end den originale læ skærm men jeg er villig til at bære på dem for at få en mere problemfri opstilling når det blæser.
Den ny læ skærm er ca 2-2½ cm kortere og 1 cm i højden og det bør ikke volde nogen problemer under brug og der er tilmed 2 “jordspyd” så den kan sættes fast og ikke lige vælter og på de kommende ture skal den ny læ skærm stå sin prøve, om den forhåbentlig er så praktisk og nem som jeg håber og skulle den alligevel ikke leve op til forventningerne så har jeg jo stadig den originale som jeg kan erstatte den med igen og 59 kr er jo ikke en formue.

Læ skærm fra Biltema

Læ skærm fra Biltema.

Her finder du linket til læ skærmen/vindskærm  LINK

Har DU brugt denne læskærm må du meget gerne smide en kommentar til dette opslag 🙂


Posted in Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *