Nak & Æd(koppen) møder lille Kelly K :-)

Efter en lang og hård dag på arbejdet havde jeg lyst til at koble lidt af og hvad er ikke mere afslappende at smutte en tur i skoven og nyde en kop kaff….?

Skifte til noget mere afslappende tøj og pakkede min Kelly Kettle ned i en posen sammen med noget vand,kaffe og lidt udstyr så man kunne hygge sig i skoven, jeg havde investeret i et sæt Nak & Æd kopper til hele familien + udlån 🙂
Jeg samlede veninden og hendes datter op og vi kørte i skoven bare for afslapningen og hyggens skyld. Jeg var egentlig spændt på hvad hun sagde til det nye “service” 🙂 😀

Nak & Æd + Kelly K

Nak & Æd + Kelly K

Det var nu noget af en overraskelse da jeg trak kopperne frem…”nejjjjjjj det jo dem”….jep det er Nak & Æd kopperne LOL.
Det blev sat over til kaffe i Lille K,det er nu en fed oplevelse at kunne koge en ½ liter vand på en håndfuld små grene fra skovbunden og nærmest lige så hurtig som på min Jetboil ?? Jeg må sige mit gensyn med Kelly Kettle er bedre end ventet for da mit første bekendtskab med den var ikke den store aha oplevelse !!

Det er jo ikke fordi jeg har lagt mine gode betroet Lifeventure kopper på hylden,men der er bare noget ved at gå “back to basic” og blive lidt mere Co2 venlig og ydnytte de ressourcer der er frem for at gå “amok” og skabe nye,som jeg plejer at sige….afpas grejet til turen ish. 😉

ALT mad og drikke smager bare bedre når man er ude i det fri,uanset om det er et langt hike eller bare nogle timer i skoven…..

Overraskende god kaffe :-D

Overraskende god kaffe 😀

Jeg kender bare ikke noget som en tur på fjorden i kajakken eller smutte en tur i skoven der kan få mig til at slappe HELT af. Ved ikke om det var koppen eller Kelly,men kaffen var overraskende god og selv om vi kun var i skoven for at hygge med en kop kaffe,så bliver det næsten ikke bedre.
Sjovt nok har jeg altid været tilhænger af top gadget grej,det kunne næsten ikke blive mere cool og trække det nyeste af det nyeste frem og imponere MEN i den sidste tid er det gået lidt den anden vej og måske er det fordi muligheden for nyt og anderledes grej ved jeg ikke 🙂

Nu er der jo også noget med at det virker mere hulemandsagtig i at kontrollere ilden og tilmed få lavet noget mad på samme tid….det er sq da lidt ..arrrgggg primitivt og maskulint ,det tiltrækker sq mere end fluer og myg..*G*

Kaffe og "pindemadder"

Kaffe og “pindemadder”

 

Nå ja….Nak & Æd kopperne er købt lokalt i Jagtbutikken i Holstebro Vejledende pris 79 kr


Posted in Grej, Kelly Kettle by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *