Pocket Stove (Danish Design)

Jeg har været så heldig at få en dansk fremstillet “lomme komfur” til de små lette ture i skoven eller med i  kajakken som backup.

Pakket fylder den ikke ret meget 10 x 8 x 0,5 cm og med en vægt på lidt over 200 gram så fylder den jo intet og man mærker ikke man har den med på tur,så det er med garanti ikke den man forslæber sig på.

Danish pocket stove.

Materialet er rustfri stål og det burde jo være optimal til hårdt brug på turen eller bare som en ekstra kvalitet i stedet for alm jern som ruster hurtigt hvis det forbliver ubehandlet.

Opbygningen af den lille stove er sådan man kan bruge grene og kviste i naturen,dvs man ikke skal have sit fuel med på tur og dermed spare man vægt hvis man er til UL. Skal man er lidt bekvemmelig kan man undlade bundpladen og erstattet den med sin spritbrænder fra sin Trangia men det koster jo på vægt siden fordi man skal have spritten med.

Samlet stove.

Skal det være total UL fanatisk kan man bruge brænderen alene med “krydset” som bare sættes oven i brænderen og man har sparet hele stoven væk men så har man ikke muligheden for at bruge kviste i små grene som varmekilde,så det er nok en god ide man tager siderne med så man i det mindste har en backup hvis man løber tør for sprit. Glæder mig til at teste den på en lille tur i den nærmeste fremtid og om det er noget jeg kommer til at bruge i fremtiden…ja det vil tiden vise ??

Stor er en pocket stove ikke !

Prisen på under 300 kr skræmmer jo heller ingen væk når man tænker på hvad grej kan koste og til den helt store outdoor menu er den nok for lille, men den kan sagtens bruges til at varme en ret eller koge vand.


Posted in Grej, Pocket Stove, Test by with 3 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *