Lifeventure Review

Lyserød til fruen og resten til mig 😉

Jeg har gennem de sidste år brugt Lifeventure termo krus til små ture og som ekstra varmt drikke til turene i skoven eller kajak og er det vist på tide at jeg skriver lidt op denne termokop.
Nå ja så fås den i super mange farver så konen/kæresten/ungerne kan få sin egen farve,dog syntes jeg der mangler en kamuflage model 😉
Og en af mine første oplevelser startede nogenlunde på denne måde her…..

“”Jeg havde tænkt hele eftermiddagen på at smutte en tur i kajakken,alt var pakket og klar bortset fra jeg lige ville lave lidt varm kakao til turen. Jeg havde købt 2 termo krus som erstatning for et par andre jeg havde brugt i et stykke tid,de var ikke så god til at holde tæt så valget blev et par billiger modeller Lifeventure ? 
Den varme kakao blev hældt i de nye kopper og smidt i tasken i en pose,var jo van til at termo krus ikke er helt tætte og ved lidt hårdt brug går i stykker.
Efter nogle timer i kajakken i 2 graders varme og slud ville jeg finde noget læ,drikke noget varmt og padle tilbage. På standen med posen og de 2 termo krus glædede jeg mig til noget varmt og drikke,åbnede posen og der var ikke kakao i posen som normalt,det måtte skyldes de krus er nye ??? 2 timer i bunden af en kajak og tæt på det kolde vand,mon ikke det bare var lidt varmt ? Åbnede det ene krus og hold op jeg blev skuffet,faktisk ret skuffet……………………jeg sad her på stranden og frøs,manglede noget varmt og drikke,det var slet ikke muligt fordi kakaoen nærmest var lige så varmt som da jeg hældte det i og så måtte jeg sidde i adskillige minutter med låget af koppen og poste på indholdet inden det kunne drikkes””

Lifeventure in the woods

Oplevelsen med disse nye krus var jo ret så positivt,de var tætte og kunne holde indholdet varmt eller koldt lææææænge,og de så ret solide ud og så kunne de fås i mange farver. Selv efter mange ture i kajakken,på stranden,i bilen og med på skovture holder de bare. Har ikke oplevet de har været utætte og normalt “dræber” sand og saltvand ret hurtigt tætheden men Lifeventure holder bare tæt 🙂 næsten for tæt,de har en lille negativ side med at suge låget fast så de kan være lidt svære at åbne efter nogle timer i en kold bil eller kajak,specielt hvis man har våde hænder ?

Lifeventure og Jetboil = VARMT

Nu har jeg ikke passet på mine krus overhovedet og gennem mine års brug har jeg hun oplevet 2 “defekter” De holder ikke til at blive kørt over af en Vw Polo dvs selve kruset holdt men låget knækkede !! og så har jeg haft et krus hvor låget ikke rigtig ville passe ordentlig,den kan komme på og varmen får den til at poppe af og med en masse varmt drikke i tasken til følge. Dette kan nemt tjekkes i butikken ved man lige “prøver” låget på koppen og passer den virker den 😀
Nå ja jeg har oplevet en gang at det mærke der sidder under bunden er faldet af og det gør at den ikke holder varmen så længe,den røg af under en tur i opvaskemaskinen,men det er også den eneste gang det er sket !!
Alle mine krus har jeg købt hos min lokale Intersport og jeg har set de ikke bare har de krus med 33cl men også 0,7 liter og 1,0 liters termoflasker og mon ikke jeg også skal have sådan en 😉

Shyyyy…bjørnen sover(med sin Lifeventure)

Efter mange års hårdt brug har jeg slidt en del af malingen af på et par af krusene men det har ingen virkning på at den kan holde varmen,de holder stadig tætte og jeg smider dem uden at tvivle bare i tasken til computeren eller telefonen uden at pakke den ind i en pose,de er og bliver bare tætte. Godt nok er de efterhånden bulet og grimme at se på men til en pris på ca 150 kr kan man jo bare købe en ny hvis man syntes den ikke passer godt nok på “kontoret”

Har gennem de seneste år testet en del termokrus (Optimus,Primus,Seeland,Bodum,Stenton,Lifesystem) men er altid vendt tilbage til Lifeventure fordi de bare er de bedste,mange andre mærker holder varmen lige så godt men de bliver ret hurtig utætte når de er med i kajakken,sand og salt er bare en killer men indtil nu er Lifeventure den eneste der har holdt til det.

Find “holger” 😉


Posted in Grej, Lifeventure, Test by with 5 comments.

Comments

 • Jan Møller Jensen siger:

  Hej Aksel
  Jeg købte en Lifeventure termo krus, efter din anmeldese, og den holder 100%
  Tak for en fed blog

  • Aksel siger:

   Tak for dine pæne ord og jeg er da kun glad for du kunne bruge min info omkring Lifeventure.

 • Hej Aksel,

  Nu er det her indlæg godt nok ved at være aldrende men jeg vil nu komme med et godt råd alligevel. På din Lifeventure kop, er der et lille “rum” i låget. Det er faktisk slet ikke et rum, men en trykudligningsluse. Så når du har svært ved at skrue låget af grundet vakuum, skruer du bare det øverste låg af, venter et stykke tid og så er det ingen sag at åbne til det varme, eller kolde, indhold.

  • Aksel siger:

   Hej Jeppe.

   Den oplysning har jeg fået da jeg købte kopperne men syntes ikke jeg har haft held ved at udligne trykket ???

   Mvh Aksel

 • Troels Lyster siger:

  Hej Aksel

  Jeg vil give dig fuldstændig ret i at lifeventure kruset er genialt, så længe man har 2 frie hænder til at betjene det, ergo er det ikke det perfekte pendler krus til bilen. Jeg bruger ofte mit krus ifm. med mit arbejde i forsvaret, hvor jeg også har mange kollegaer der bruger det og er glade for det. Jeg bruger det til alt muligt, fra varmt og koldt vand, over til varme drikke og ikke mindst suppe. Der er fantastisk hvis man lige laver en portion suppe om morgenen, og efter at have bumlet rundt i felten hele dagen, kan man stadig godt regne med at man har varm suppe om eftermiddagen.

  Fed blog

  Mvh Troels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *