En tur i tågen..

Det var en lidt hurtig hurtig beslutning at vi skulle på vandet,men lørdagen blev væk i regn og dårligt vejr men søndagen lovede ret godt ?
Men jeg skulle blive klogere for der var sindsyg tåget og planen med at tage den fra morgenen af var gået i vasken,det blev mere omkring middag. Havde håbet på at solen kunne brænde tågen af men nej,så vi gik i vandet lidt over 11. Tågen var vist kommet for at blive hele dagen ? 

Tågen lagde tungt på vandet og der var fra 10 meters sigt og op til 100 meter og det svingede hele tiden. Vi lagde kurs over færgelejet og padlede tæt på stranden og med kursen Venø havn,og en omgang varm mad. Det er egentlig den første rigtige “tur” vi er på i 2014 og kunne godt mærke armene var ret tunge,men turen var alligevel SUPER skøn 🙂

Sådan så det ud når man kunne se mest..!!

Sådan så det ud når man kunne se mest..!!

Kunne godt mærke på mig selv at jeg var tryg nok ved at padle i tæt tåge,kompasset var ind i mellem til god hjælp og når det var helt tæt kikkede man bare lidt frem på kompasset og stak en kurs. Der var lidt “langt” i tågen,ved at vi ikke var padlede forbi og havde en ide om at der var en 1000-1500 meter til vi var fremme og det viste sig at holde stik,kort tid efter dukkede de første huse op inde på stranden,de kunne lige skimtes i tågen.

Vi kikkede lige ind i havnen for at finde us af den var fuldt med folk der havde gang i alt muligt så vi valgte at smutte bagom havne og smutte ind og tage maden der…ALT mad smager bare bedre når man er ude og har brugt kroppen ..

Uhmmm...mad :-D

Uhmmm…mad 😀

Snakken gik imens vi kikkede ud over vandet dvs de meter vi kunne kikke frem,det var fantastisk at være på vandet igen og det er sq da et flot syn og se 2 flotte kajakker i deres rette element. Vi nød det sidste af maden og pakkede sammen og vendte kajakkerne hjemad.

Scott og Scott.

Scott og Scott.

Der var næsten ikke en krusning på vandet og tågen ville bare ikke slippe sit tag,vandet var vel omkring de 6 grader og luften 8…og når man havde god temp0 på så var det ingen sag at holde varmen heller ikke selv om man egentlig blev ret våd af tågen..! Turen hjem var lidt langsommere armene lidt tunge og det kunne sikkert mærkes i morgen.

Me,Scott and the Fog

Me,Scott and the Fog

Tak til Peter for 10 km på fjorden,det var en spænende tur og en lærerig tur med kompasset … 🙂

 

 


Posted in JetBoil, Kajak, Lifeventure, Turmad by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *