Mad i skoven

Det var ikke just vejr at komme i skoven i,det blæste 10 m/s og det var lige omkring frysepunktet og med en del slud. Havde aftalt vi skulle spise “ude” 😉 og UDE det blev det og det faktisk til “udenlandsk” mad *G*

Jeg havde fået at vide at det shelter område vi var ude på sidst var ryddet for træer så vi kørte ud mod Hornet for at lave lidt mad “in the woods”

Shelter pladsen Hornet i Klosterheden.

Det var tydeligt at se der var ryddet en del op for vi kunne se hele pladsen og tilmed lave et bål hvis det ikke var for regn/slud som dryssede ned hele tiden.

Der er bare ikke noget som at høre vindens susen i trætoppene når man er i skoven 🙂 Vi fandt hurtigt det medbragte grej frem og gjorde klar til at lave svensk pølseret(med bacon),det er en af min og ungernes favorit når vi er ude på tur. Retten består af  et glas kartofler,en pakke bacon,2-3 røde pølser,et løg,en lille dåse tomatpure og evt lidt ketchup,salt,peber. Selve konsistensen styres med lidt vand. Bacon og løg svitses og pølserne kommes i,vent til retten er godt varm og tilsæt kartoflerne og en dåse tomatpure samt et “sjat” vand, retten varmes igennem og kan evt smages til med ketchup,salt og peber(er ikke nødvendig)

Der snittes til pølseretten 😀

Det er nu ingen sag og lave mad når hun har snittet og hakket de ting der skal bruges,man kan godt mærke det er vinter for det er koldt at sidde alt for stille. Godt der var varmet vand til en kop kaffe,så var der i det mindste lidt at varme sig på bagefter.

Food in the making 🙂 Bacon(grundstof) og løg

Pappa der styre elementerne og drikker kaffe 😉

Det er jo ingen sag at lave mad når man har grejet til det og det grove arbejde er lavet,og det ligner efterhånden en ret man godt gider spise. Mad lavet og spist i den friske luft er bare bedre og smagen er bare noget andet end når man står i køkkenet.

😀 Fooooooood……(svensk pølseret) 😀

Det er bare med at få kastet noget mad ned i maven for det er ikke meget varme i at sidde stille og røre i en “gryde”..!!! Så det er op med hatten og ned med maden,så an kan få varmen i kroppen igen.

Man behøver ikke puste på maden for at få den kold 😉

Det er bare livet at komme lidt væk fra det hele og komme ud i naturen,der skal ikke så meget til for at få nogle hyggelige timer ude og det er jo bare fantastisk at jeg har en der gider at tage med og som nyder vi kan dele oplevelsen  😀


Posted in JetBoil, Shelter, Tur, Turmad by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *