Camp “Dovenskab” ;-)

Knægten havde været småsyg i snart en uge og han var ved at være lidt rastløs for at komme ud. Så jeg tog en hurtig beslutning om at vi lige fik fejet shelteret i haven og tog vores varme kaffe/kakao og pandekager derude.

Som en lille præmie fik knægten sit helt eget Trangia sæt,syntes det var på tide at han fil muligheden for at lave sit eget med når vi var på tur 😀 det gav jo anledning til at han kunne lære at bruge spritten og Trangia i trygge rammer. Så det endte op med han kogte 2 liter vand til kaffe og kakao imens jeg lavede pandekager til os alle sammen.

Life is great 😀

Det er super dejligt at der ikke skal så meget til før ungerne rigtig hygger sig og så kam man jo lave varm kakao og mad mange steder,det giver en masse oplevelser for ungerne,samt kvaltietestid uden mobil og andre forstyrrende elementer. Det nærdværd og kontakt med dem er givet super godt ud og de lære at “ude tid” slet ikke er så dårligt.

Nå ja så kan jeg jo også selv “lege” med grejet og hygge mig med ungerne på samme tid….. 😀 Daddy Cool in person.

Daddy Cool 😉

#Lifeventure #Trangia #Jetboil #Litemyfire


Posted in JetBoil, Shelter, Trangia by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *