Shelter og kaffe :-D

Det er efterhåndet blevet en vane at komme i skoven og drikke noget varmt(kaffe/te/kakao) og i dag var ingen undtagelse.

Der ligger et shelter område med 3 shelters og pakhus med mulighed for at låse grej inde,det ligger ca 6 km fra Struer i Klosterheden. Stedet hedder Hornet og ligger tæt på en hundeskov og en lille skovlegeplads,men alligevel langt nok væk til at være ugeneret af den “trafik” der måtte være.

På legepladsen ligger der et brændehus hvor der kan hentes og saves brænde til shelter området og bålstedet ved legepladsen.

Bålsted og brænde

Spise her eller med hjem..??

Ca 150 meter fra bålstedet med bænke ligger shelter pladsen,man kan godt se stormen “bodil” har hærget stedet for normalt kan man lige se tagene af de 3 shelters,men lige nu ligger de mellem en masse væltede træer. Utroligt at der ikke er kommet et træ ned over et shelter ??

Jo jo det ER et shelter område 😀

Lucky shelter…!

Det var nu ikke særlig nemt at tænde et bål uden at brænde hele området af så vi tog kaffen i et shelter,det var nok heldigt jeg havde taget min JetBoil med 😉 😉 og med den tager det jo ingen tid at få lidt varmt at drikke.

Lidt hurtig energi (kaffe og banan) 😀 Life is great

Efter en god omgang kaffe og lidt banan til maven så kan man jo altid nyde stilheden i skoven,selv om det blæste lidt og vejret var lidt “tungt” så kan man jo nemt ligge sig i shelteret og bare nyde livet, Med maven fyldt af varm kaffe og banan var det lige tid til et powernap i den friske luft…MMMmmmm Livet bliver næsten ikke bedre 😀

ZZzzzz zzZZ zz Shyy væk ikke “trolden”

Det beviser at man sagtens alene eller sammen med venner eller unger hurtigt kan komme ud og opleve naturen,den ligger jo nærmest i baghaven og venter.


Posted in JetBoil, Shelter, Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *