Kajak klargøring & Gejl ;-)

Det var vist på tide at udnytte man er flyttet i hus,så kajakkerne skulle skylles og vaskes ??

Begge Seabirds skulle vaskes for første gang i mange måneder i ferskvand,af med alt salt og få dem gjort rene og klar til en tur på fjorden. Lidt vand og bilshampoo og en god klud,så ser de pæne ud på kort tid og hvis vejret holder så skal de nok poleres i den kommende weekend så de ser ekstra “buff” ud til næste tur på fjorden.Nå man er igang så kan man jo lige tjekke lugerne for revner og slitage samt smøre de wire til ror/finne og tjekke om der er revner i gelcoaten som skal laves,heldivis var der ingen skader som var alvorlige til de skal laves,men nol lidt der skal laves inden vinter.

Som altid skulle der skiftes kølstribe og det jeg bruger er sandblæser tape,det er billigt og så er der til ca 5 kajakker mindst. Men denne gang skulle der ske noget nyt for det meste slid er ikke midt under kajakken og min ide var at få lidt “reklame” under kajakken. Det har jeg set et par steder før og jeg syntes det ser blæret ud 😉

Rengøring af Seabird 1 & 2 😀

Selvfølgelig er det mest fisk der får glæden af det og så dem der ser kajakken når den ligger på taget af bilen på vej til vandet. Det er ikke så dyrt at få lavet en “streamer” til kajakken ca 180 kr i tynd folie og 215 kr i tyk folie og jeg har valgt den tynde fordi folen er ret slidstærkt.

Det er ikke lige noget man bare ligger på og der er ingen fortrydelses ret !! Fik en lille fejt i det første W men det ses ikke med mindre man kommer tæt på,tungen lige i munden og så gik det alligevel. De sidste “striber for og agter var ingen sag,det har jeg efterhånden gjort en del gange og med 4 kajakker i husstanden er der nok at “øve” sig på.

Guess Who 😉


Posted in Kajak, Vedligehold by with 3 comments.

Comments

 • Bensen siger:

  Nu har jeg efterhånden roet ca. 100 km i min Scott, og kan simpelthen ikke finde mig til rette med ryglænet.
  Synes ikke det er ret godt, for smalt og for ustabilt, får simpelthen ondt i ryggen.

  Har du samme problemer, eller har du vænnet dig til ryglænet?

  Mvh
  Bensen

 • Aksel siger:

  Jeg har justeret munden så den er meget stram og sar sædet helt tilbage,hvilket den også skulle pga min højde. Så jeg sidder rimelig ok og har nok vænne mig til det. ☺
  Men vi er enige om det kunne have været gjort smartere og måske med et bredere ryglæn. Sidder også bedre i min expedetion men det er jo to forskellige modeller.

  /Aksel

 • Karina siger:

  Renser du kajakken andet? Eller end ved vaske den inden du sætter striben på ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *