Tøsetur og kaffe (og is)på stranden.

Planen var egentlig at Peter og undertegnet ville på vandet ALENE…meeeen sådan blev det ikke,for “tøserne” ville gerne med 😀 Vejret var jo ganske godt når man tænker på det var 2 gang de var i en kajak. Så turen skulle være kort og gerne med lidt hygge inkluderet for at presse lidt km ud af tøserne,så der blev lovet en is ved Humlum Camping/havn.

Peter var der en halv time før vi aftalte og havde lånt sin kajak til en der gerne ville prøve den nye Scott kajak fra Seabird,han kom vist i land med et stort smil over hvordan den opførte sig på vandet og kunne ikke lige finde noget at “klage” over,så det var jo lækkert at vide andre også føler at kajakken er god på vandet udover Jeff Allen og os.

Vi kom i tøjet og Peter skulle liiiige bruge lidt mere tid end normalt,der skulle testes et nyt vandtæt kamera !? Jo jo…han havde købt en GoPro look a like kamera (husker ikke lige mærket) som skulle med på den første tur. Men vi kom da på vandet og Peter fik taget lidt billeder med sin nye “dims”…og det så ud som om den virkede..troede han vist nok,den var ihvertfald tændt ? *G*

Det er sq skønt på vandet også selv om der ind i mellem var lidt sjove(store) bølger fra hurtiggående både og den friske vind gjorde det bare lidt sjovere at padle med finne,det er ikke helt lykkes mig at finde det helt rigtige trim for en lige kurs men man skal vist også justere lidt hele tiden..??? Varmt det var det og det er med at huske vand når man padler for man mærker ikke tørsten helt på samme måde som når man er på land.

Water on Water..?

Det lignede nærmest en sene fra D-dagen da peter en Co kom “ræsende” mod stranden..der skulle jo styres,snakkes og tages billeder med hans nye “GoPro look a like” og multitasking er ikke lige hans stærke side..*G* 😉

“D-Day’ish” 😉

Jeg havde jo lovet kaffe på turen og derfor skulle jeg have min JetBoil med,er bare blevet super glad for den nyeste kogedims til turene (kajak/shelter) fordi den bare fungere og er super nemt at samle på rekordtid og koger vand inden man når at stave til “denkogerbarevandpåingentidogunderdeflesteforholdogsåerdencammo” Der er bare ikke noget så dejligt som sol,salt,kajak og “cowboykaffe” på stranden..det er ren luxsus. Isen blev hurtig fortæret og kaffen blev lavet og snakken gik,det er nu ganske hyggeligt at have “tøserne” med og et lidt lækkert syn med 4 Seabird kajakker på stranden 🙂

The “Birds” 😉

JetBoil and me(fun,sun and sea)

Ture hjem var lettere end turen derhen,vi havde både strøm og vind med os og det blev til lidt surf på de store bølger fra alle de speedbåde der var på vandet. Sjovt nok blev vinden lidt hårdere og bølgerne små og hurtige lige inden vi ramte Kleppen igen,et total skift i vind og vejr !!

Det er altså et skønt syn med en flok “Seabirds” på stranden 🙂 bilerne blev pakket og det var vist på tide at få tændt op i JetBoil’en igen…kaffe skal der jo til.

“kaff ti”

Tak til “tøserne” for turen..det var hyggeligt..og helt sikkert en ommer.

 


Posted in JetBoil, Tur by with 1 comment.

Comments

  • Ole Lindegaard Hansen siger:

    Tak for prøveturen. På trods af at en HV er for stor til mig – og dine ben for lange 🙂 – så fik jeg en særdeles god oplevelse af en båd der reagerer dejligt på kantning. I forhold til min egen, en point 65 whisky 16, har den i tilgift et dejligt stort cockpit, som gør det noget memmere at komme i og ud af den. Dejlig båd – og ivrigt også en fin cabon grønlænder pagaj. Mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *