Sommer,sand,famillie hygge og jetski !!

Planen var at nyde det lidt i ferien og det var vist tid til lidt hygge med familien på standen,selvfølgelig sullr vi have kajakkerne med,knægen gad dog ikke have sin kajak med han ville bare nyde solen og stranden.Ida ville gerne have sin kajak med så hun kunne plaske lidt rund i kajakken

Vi pakkede bilen og kørte mod Kleppen,her skulle vi mødes med Peter som også lige ville en bette tur på vandet. Vi skulle bare ud og gøre kølen våd på kajakken og hygge med familien var vigtigst. Det blev til en tur på 5,6 km bare fordi vi trængte til lidt kajak og sommer. Da vi kom tilbage til stranden padlede knægten os i møde på det lave vand,han havde lånt Ida’s kajak og det så ud til han lige kunne være i den stadigvæk.

Water “boys”

Tilbage på stranden kom Ida os i møde,hun ville lige med “farmand” ud i kajakken,så vi padlede lige lidt med hende siddende i cockpittet og imens snakkede vi om hun ikke skulle prøve hendes egen kajak,så hun kunne komme med på en lille tur.

Ida tager imod “farmand”

Familien på vandet og knægten i Ida’s kajak.

Tilbage på stranden kom hun i sin våddragt og redningsvest. Hun er langt fra god nok til at padle alene så derfor har jeg en snor i hende så hun bliv er trukket af mig,hun får fornemmelsen af at padle og vi hygger os sammen.

Hygge….og sol 🙂

Der var MEGET aktivitet på og ved vandet,der var alt kajakker til jeski,speedbåde og folk der svømmer langs stranden. Jesper havde sin Jetski med og gav små ture til familien og venner. Han er meget forstående og sejler meget langsom når han kommer tæt på stranden,men ude på vandet giver han den fuld gas.

Nå ja jeg fik jo også lige en lille tur..*G* Han sejlede langsomt fra kysten og spurgte om jeg havde ved..Øhhee..Ja og så skal jeg satme love få vi hurtig kom op i fart dvs 70 km/t Men jeg skulle opleve fart skulle jeg…så jeg fik lige en tur med max gas..fra 0 til 110 på INGEN TID 😀 😀 og så ræsede  vi derud af med 109 km/t…BIG FUN

1 min to “take off”

Igen en fantastisk dag ved vandet sammen med ungerne og kammerater…Life Is Great 🙂


Posted in Kajak, Tur by with 2 comments.

Comments

 • Torben siger:

  Sjovt nok, vi var også ved Kleppen med ungerne i dag og jeg lagde mærke til jeres fine kajakker da jeg for øjeblikket selv leder efter det der skal være min første havkajak.
  (har tidligere roet turkajak).
  Endte herinde da jeg naturligvis fluks måtte hjem og google hvad det var for nogle i havde liggende 🙂
  Var ellers indstillet på at skulle have en plastik kajak i første omgang, men må sige at Scott’en ser rigtigt rigtigt spændende ud.
  Det undrer mig dog lidt at der ikke er lidt flere tests/reviews af kajakken på nettet endnu?

  • Outdoorfreak siger:

   Hej Torben
   Scott modellen er ret ny i Danmark og der findes ikke mange reviews men de kan findes ?
   Skal jeg råde dig så spring over plast kajak og gå direkte til fiber, du spare penge og bøvl.
   Scott kajakken er efter min mening det bedste allround kajak i Seabird mærket og er min 3 kajak fra dem. Jeg har dog beholdt min første kajak jeg købte fordi de er fantastisk til langture og utrolig stabil. Scott er lidt langsommere men en drøm af en kajak, vind, bølger eller surf den klare det hele og har en god pakke volume til tur. Kender ikke din størrelse men du er velkommen til at prøve min kajak. Den findes i 3 størrelser og helt sikkert også til dig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *