JetBoil test + lidt fiske hygge

Det så ud til at være rimeligt vejr dog blæste det en del men hvor vi skulle hen betyder det ikke så meget for vi kan altid finde læ. De havde lovet regn og blæst om eftermiddagen så det var med at komme afsted. Kl 10 var bilen pakket og vi kunne køre mod vores lille perle af et shelter lige uden for Resen by.

Ungerne fik hurtigt fundet alt fiskegrejet ud og fik snøren i søen. Der blev fisket intens i 2 timer uden held og imens kunne jeg jo lige lege lidt med den nye JetBoil og lave andet en kaffe på den !!

Hvor er fisken ??

Der fiskes på livet løs 🙂

Jeg har investeret i den store SUMO kop og 1,5 liters gryde til min JetBoil Flash for at den kan fungere mere som mit Trangia sæt med flere forskellige “gryder”. For at kunne sammenligne den så lavede jeg Svensk pølseret som tit har for vane at brænde lidt på imens det står og simre.

SUMO koppen.

For at få den til at smage af lidt mere bruger jeg lidt små krydder salami som jeg bruner lidt af sammen med løgene inden kartofler og vand kommes i og når alt er gennemvarm kommer der lidt salt,peber og ketchup ned i gryden og den simple pølseret er klar kort tid efter. Ungerne er vilde med retten og vil normalt gerne være med til at lave den men i dag ville de hellere fiske. 🙂

Svensk pølseret “In The Making”

Step one.

En ting er sikker, den svenske pølseret vil de spise, det er jeg 110% sikker på de vil og der bliver gået til den og det er gerne store potioner der glider ned efter flere timer ude i den “vilde” natur.

Der bliver gået til den…

Simre simre…

Stor potion til de sultne “jægere” 😉

Det var faktisk en stor overraskelse for mig at den nye JetBoil faktisk fungere super godt,vand koger den på ingen tid og den 1,5 liter store gryde er nem og håndtere og fungere glimrende,tilmed kan der være en god potion mad i den. Det er meget nemt at justere blusset og er utrolig nem at få på simre “mode” når man sammenligner med Trangia brænderen.

Og så er den meget nemmere at samle og få igang. Selvfølgelig fylder den noget mere fordi gryden ikke kan indeholde andet end gassen og brænderen plus lidt småting. Så samlet er pakke størrelsen noget større end hvad jeg er van til men hvis man pakker opvaskegrejet og viskestykket ned i gryden så er det lige før den totale pakkestørrelse er den samme.

INSTANT kaffe lavet INSTANT på JetBoil 😉

Nå ja så er den jo også super hurtig til at koge vand på så man kan få sig en kop varm kaffe ude i “vildmarken” og desværre blev det ikke til nogle fisk i denne omgang men vi havde 4½ times hygge og test ude… 🙂 🙂


Posted in JetBoil, Shelter, Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *