Kleppen,kajak og kaffe

Nu hvor man har ferie kan man jo lige tage et smut på vandet,ved godt jeg skal pakke lejligheden ned fordi der står en flytning for døren MEN når vejret er så smukt er det bare med at komme på vandet og nyde det.

Egentlig var planen at padle til Venøhavn og kursen var sat,men noget vigtigt ikke kommet med ??? Min pung og så bliver det svært at købe noget på havnen,så jeg vendte om og padlede i stedet mod Struer for at få lidt motion og kilometer i armene. Vejret var jo faaaaantastisk og det skulle udnyttes fuldt ud.

Fjorden når den er smukkest.

Skulderen ser ud til at fungere nogenlunde så længe jeg holder den igang men holder jeg en pause gør det lidt ondt som når jeg starter,de forste 800-1000 meter kan gøre lidt ondt men når de er taget så mærker jeg ikke rigtig noget til den før ca 10-15 km efter ?? Kunne se en enkelt turkajak da jeg padlede mod Struer og jo længere jeg kom mod roklubben jo mere aktivitet blev der på vandet,pensionisterne var ved at være vågne og kom på vandet i deres kajakker 😉 og lige pludselig var der 4-5 kajakker på fjorden.

Kajak/Ro Klubben

Smukt ikk.. 🙂

Selvfølgelig hilser man på hinanden hej hej..men især en som kom imod mig lød velkendt…det var Lise som lige havde være ude et smut,det var hende jeg havde set langt ude på fjorden da jeg padlede mod Struer. Det var første gang jeg så hendes nye lilla og hvide kajak og man må sige det er en rigtig “tøsekajak” uden at fornærme nogen..:-) Vi fik en lille snak om vores kajakker og hendes tur til Sverige,det lød til at have været en skøn tur med masser af hygge.

Jeg padlede videre og ville lige om på den anden side ved Venø færgen inden jeg ville hjem,da snakken gik med Lise var vi drevet et godt stykke ud på fjorden så for mig blev det bare retningen mod færgen. Sjovt som man nyder vandet og det at padle kajak forskelligt ? Der kom nogle tur kajakker forbi med meget høj fart,man skulle tro der var en spækhugger efter dem,kort tid efter et  “ældre” par padlene og snakkende forbi,jeg sad lige og nød lidt kold vand da de kom forbi,de mente at de havde glemt deres,men jeg sagde der var koldt vand i fjorden,konen grinede og sagde at saltvand ikke var alt for godt og drikke.

Balsam for sjælen(Citat Jon) og det giver jeg ham ret i..

Jeg nød turen stille og roligt og færgelejet kom tættere og tættere på men jeg var ikke den eneste der ville igennem ?? en hurtiggående muslinge båd var også på vej og ud fra de store døninger der kom fra den ville jeg ikke lige forbi færgen,det er lidt et dumt sted at kæntre så jeg stak fronten af kajakken i bølgerne og legede lidt imens den sejlede forbi.

Venøfærgen

The wave maker(muslinge båden)

Kaffe..nå ja jeg kunne jo lige så godt padle mod bilen og skifte tøj og lave en kop kaffe,det var jo med at nyde solen og varmen. Tøjet blev lagt på taget af bilen for at tørre og jeg hev min JetBoil frem og kogte vand til kaffen. Man må sige det er en af de ting JB kan,koge vand på ingen tid og så er den meget meget hurtigere at samle en en Trangia,den er simpelthen perfekt til småture når der skal koges vand til kaffe eller frysetørret mad.

Slut på dagens tur..Kaffe og kajak,nydes bedst på Kleppen 🙂


Posted in JetBoil, Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *