Aktiv dag….sådan da ??

Havde tage lidt før fri for arbejde,der var en del ting jeg lige skulle nå mens vejret var godt.

Der skulle hentes en pakke på posthuset,hentes bor til at lave huller i kajakken,monteres kompas,lægges en ny kølstribe på den nye kajak og laves kaffe på min nye JetBoil.

Først jagten på pakken ?? Jeg havde opgivet forkert email og fik derfor ikke en mail når pakken var leveret MEN viste ca hvornår pakkerne normalt ankom på pakke centeret og ganske rigtigt var den der til tiden og jeg kunne komme hjem med min ekstra(store) kop til min JetBoil 🙂 Havde egentlig købt den for at have flere muligheder når jeg har knægten med på tur eller bare skal lave nok mad ? og det er jo meget billiger at købe koppen alene i stedet for som et helt sæt. Som i nok har gættet er det en SUMO kop med en kapacitet på 1,8 liter.

Kajakken (Scott fra Seabird) skulle også lige have en kærlig hånd,kompas og kølstribe skulle monteres. Alle mine kajakker få en kølstribe af sandblæsertape (THansen til 99 kr) og der er vil til 5 x kajak i hver rulle og så er det nemt og billigt. Dog var det ikke helt nemt denne gang fordi kajakken har en lidt skarpere form men det lykkedes ved at lade tapen blive lidt varm i solen så den var lidt mere fleksibel.

Sandblæser tape er bare genialt 🙂

Nå ja Kaffe skal der til så der blev fyret op under min JetBoil,fik ved samme lejlighed fjernet alle mine hår på handen og lidt af armen..*G* flydene gas laver STORE flammer også når det er en JetBoil så den skal flyttes med nænsom hånd når der er en ny dåse på !! Men hold da op den koger vand hurtig,her kan min Trangia vist ikke være med ??

Jeg er nu ikke vild med at bore huller i min nye kajak men havde jo fået et Silva kompas som skulle monteres…..ja så er der jo ingen vej udenom end at bore 4 huller i kajakken 🙁  Kunne hurtig konstatere at den ikke har “perfect fit” for nederst er den lidt for stor til at passe 100% men heldigvis kunne men lige flytte kompasset 2-3 millimeter op/frem så den passede bedre i hullet,men det blev ikke et 100% fit men alligevel et resultat jeg er tilfreds med og ikke noget man lægger mærke til overhovedet. Så alt i alt er jeg meget tilfreds med slut resultatet.

Scott med kompas 😀


Posted in Vedligehold by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *