Fisketur og test af BioLite Grill

Havde lovet ungerne at vi skulle ud og fiske og det må man jo holde selv når det blæser en halv pelikan ??

Vi gjorde klar til at pakke bilen så vi kunne være ude ved “vores” shelter og fiskesø kl 10. Vi ville egentlig bare hyggefiske lidt og håbe på vi kunne fange noget,mest sådan for ungernes skyld !! Vi ankom præcis og så var det bare med at komme igang med at fiske,først skulle alle have gjort deres stænger klar og bare fiske løs men det er sq lettere sagt end gjort,især med 2 unger der bare ville igang med at fiske NUUUUUU!!! Især Ida som aldrig havde fiske før ville bare igang og det kunne kun gå for langsomt. Så det blev lidt stressenede at holde både Ida og Tore igang imens jeg gjorde min egen stang klar.

Max hygge. 😀

Efter 20 min fiskeri i den lille sø måtte vi opgive for det blæste så meget at knægten ikke rigtig kunne kaste langt mod vinden og Ida helt måtte opgive at få det lette grej til at makke ret,så vi gik o til den store sø for at komme til at kaste med vinden. Det var straks bedre og nu kunne vi alle tre rigtig fiske og der var fisk nok for de sprang i vandet omkring os,selv efter 4 timer havde vi ingen held med at fange nogle !?

Heldigvis havde jeg taget pølser og brød med så vi kunne nappe en hotdog og lyn teste den nye grill til min BioLite. Optændingen gik hurtigt som normalt og der kom hurtigt gang i den og inden for 10 min var grillen klar til at blive sat på. Og på rekord tid var den lille grill klar til at man kunne smide maden på …det må siges at være ret hurtigt når man tænker på en alm grill tager mindst 30 min !

Optænding (det tager kun 5 min) ,-)

Så er maden på “The Grill”

Jeg blev meget forbavset over hvor høje temperature den grill laver,flammerne unde den nederste rist giver sindsyg meget varme og man skal lige pludselig klare to ting på en gang,at fodre med pind på BioLite’en og vende maden !! Og det er dælme den hurtigste grill jeg har oplevet,for på ingen tid var pølserne klare og brødene …øhheee sorte,så det var en ommer med brødene og denne gang gik det fint 🙂

2nd try..!

Det var nu ikke så let at fylde pind på og holde øje med maden MEN der var poserive ting ved grillen,for man kunne putte længere stykker pind på og dermed holde brændetiden lidt længere men denne første korte test var det ikke lige så nemt at finde den rette balance,det er jeg helt sikkert på nok skal komme efterhånden som man bruger den noget mere. Selvfølgelig har jeg ikke opgivet at bruge min Trangia,den var også med på turen men den blev kun brugt til at koge vand til vores varme kakao….Trangia ved man bare der virker 😀

Min elskede Trangia & Liveventure kop.

Igen har det været en dejlig tur ud i naturen og fantastisk at ungerne gider nyde timerne sammen med mig…. Life Is Great.

 


Posted in BioLite Stove, Shelter, Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *