Luxsus shelter (læs sommerhus)

Planen var egentligt bare at have en hel dag i shelter med det der høre til,men vi fik lige tilbuddet om at låne sommerhuset en hel weekend og det siger man jo ikke nej til 😀

Nu var vi jo ikke lige forberedt på sommerhus og havde “kun” pakket til shelter tur og så skulle der jo pludselig mad med til flere dage og ekstra tøj !? Havde jo lovet datteren at vi skulle lave mad i shelter og senere pandekager,så grejet skulle jo med alligevel. Vi kom lidt sent afsted og da bilen var pakket skulle vi jo først køre op til sommerhuset,den ville stå helt uden varme og så gad jeg ikke først varme den op og imens stå og lave mad i et koldt køkken så det blev til en “vikøreforbietstedhvordelavermadogsenderdetudafvinduet” kort fortalt MacD !! :/

Der blev tændt op og spist imens vi indtog vores mad med et tæppe rundt om os,Ida ville gerne ud og lege, jeg gik med. Jeg kunne jo lige så godt “snitte” lidt pind til BioLite Stove og fyre op i den for hyggens skyld,der er nu noget ved levende flammer og den svage duft af røg ,nå ja den svage summende lyd blæseren afgiver. Jeg fik snittet en god bunke pinde og fik fodret BioLite’en med en del birk,ja jeg havde vagt at bruge birk alene for at se om brændetiden er anderledes og evt længere og den er da mærkbart længere men de pinde jeg brugte var også lidt tykkere !!

“Værkstedet”

BioLite in action.

Hele lørdagen brugte vi på hygge ude og et lille besøg af bedstefar som lige skulle se om vi havde det godt,og joo joo vi hyggede i solen og igen var jeg ved at snitte lidt pind..*G* Senere samme dag var vi lige afsted på et loppemarkede for at kikke,vejret skulle jo udnyttes MAX. Middagsmaden var som lovet snogbrød og imens vi var igang kom Peter forbi til en kop kaffe og en snak.

Raw food 😉

Done food.

Aftensmaden var Ida’s valg nemlig burger og vi havde aftalt pandekager senere lave ude,men hun gik kold 20.15 og var ikke til at vække,alt det friske luft gør jo en træt !?

Søndagen skulle udnyttes,imens ida sov var jeg ned og se solen stå op over vandet. Det var en frostklar morgen og solen gled lige så langsomt op i horisonten det var SÅ smukt at se på. Måtte lige gå de 100 meter hjem for at tænde op i brændeovnen og gøre morgenbordet klar,men ida var  vågen og ville ikke ud af sengen før der var varmt i sommerhuset,så det blev til frisk kaffe og ristet brød til mig og økologiske guldkort til hende.

Snakken fald på pandekager IGEN og når vi havde ryddet op kunne jeg jo lige pakke BioLite’en ud og vi kunne nyde pandekager ude. Klokken 11 var jeg klar til at lave pandekager,ida hentede sukker og marmeladen,BioLie’en summede allerede og der kunne hurtigt smides den første dej på panden.

Uhhhmmm pandekager.

Der nydes MAX

Der er nu ikke noget som mad i det fri,selv Ida spiste lystigt af pandekagerne og nød solens stråler. Life is great når man bare selv gør lidt for det..*S* 😀

Livett er skønt..er det ikk 😀

Det er bare fantastisk når man har nogle børn der gider komme ud og ikke bare sidder der hjemme og ser film og spiller computer og igen har jeg haft en fantastisk weekend med lidt luxsus “camping” sammen med min fantastiske datter,knægten var desværre ud og opleve noget andet,nemlig Justin Beiber i parken..!!

 


Posted in BioLite Stove, Grej by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *