F****** Cold Outsite !!

Der var dømt kajak,arbejdet kaldte ikke og det var lækkert vejr,så kajakken blev smidt på bilen lidt over 7 og så skulle der pakkes lidt grej inden Østerstrand kaldte ?? Det blev så IKKE til Østerstrand i denne omgang,fordi der var ca 70-80 meter med is & grødis !! Så planen blev ændret lidt og turen gik i stedet til Kleppen (som sædvanligt)

Smukt,koldt og stift

Ved Kleppen så det helt isfri ud og vi besluttede hurtigt ak komme i tøjet og i vandet med kajakkerne,der var godt nok ingen læ og vi kunne se is/grødis inde mod Struer. Vi besluttede hurtigt at det var den vej vi skulle og gjorde os klar til at komme på vandet. Jeg kan godt mærke når det er længe siden man har siddet i kajakken,man skal lige finde rytmen og de bevægelser kajakken har. Små 30-40 cm bølger skrå ind fra siden er det værste jeg ved og det var netop de bølger vi blev udfordret med fra første padle tag i vandet MEN vi skulle nå isen og “lege” lidt i det.

Is & grødisen lagde tykt da vi kom frem og der var ca 800 m til til Stuer Kajakklub, vi kunne lige så godt opgive for det ville blive umenneskeligt  at komme igennem.

Is & grødis

Hårdt & Sjovt… 😀

Det var pæn koldt og jeg troede egentlig at man fik varmen ved at padle,men mine fingre var godt nok ved at være pænt kolde,jeg havde fået de forkerte handsker med og havde nogle som slet ikke var egnet og vi besluttede at tage en kop kaffe på stranden for at lune os lidt inden de sidste kilometer hjem. Men først skulle vi lige fri af grødisen og ud på frit vand,uden at have målt tykkelsen så var isen nok 10-12 cm tyk og grødisen mindst lige så tykt.

Slush ice light…og MASSER af det !

Tilbage på stranden skulle der nydes noget kaffe, men selv langs strandkanten lage der ca 1 meter grødis ud fra kanten så det var lidt sjovere at komme ud af kajakken end normalt, men i land det kom vi og kaffen gav en god varme til fingre og kroppen.

Seabird & Ice

Det gjorde virkelig godt med kaffen og når man nu var på land kunne man jo lige så godt nyde solens stråler 😀 Det var nærmest meditativ at ligge og høre på grødisens skurren og bølgerne der rullede ind mod isen og jeg havde jo fundet mig en god plads i solen ;-D

Relaxxxxxxing

Det var en kold men faaaaantastisk tur,en af dem der giver masser af energi til resten af dagen. Tak til Peter K for morgenturen ude på den kolde bølgen blå. Ja det var koldt men skøøønt…

 


Posted in Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *