BioLite “The first look”

Endelig kom der besked at min pakke fra UK var kommet,men ventetiden skulle blive en dag ekstra for de havde leveret den på et pakkeafhentnings sted i Herning og jeg bor i Struer ??? Forstår ikke lige hvordan de kan tage fejl af 2 forskellige adresser i 2 forskellige byer!!

Ellers må man da sige at en bestilling fra Cotsworldoutdoor går stærkt,3 dage fra de sendte en mail den var pakket og klar til den var i Struer(første gang) og så måtte jeg jo lige vente 1 dag ekstra fordi GLS er nogle “aber”.

BioLite Stove in the box.

BioLite Stove er kort fortalt en lille “ovn” der får lidt hjælp fra en lille blæser som “puster” til ilden og får den til at brænde mere rent og noget varmere ved hjælp af et lille termoelektrisk element som omdanner varmen fra ilden om til strøm(kort fortalt) og overskuds strømmen kan oplade en gps/telefon/led lampe osv

Skulle lige sammenligne den med min Trangia 27 og selve pakkestørrelsen er ikke så stor, for når man tænker på at Trangiaen skal have gas med oveni,så skal BioLite kun have en gryde med ekstra,brændstoffet er jo hvad man kan finde af små stykker træ og kviste.

BioLite vs Trangia.

Skulle jo selvfølgelig lige pakke både Trangia og BioLite ud for at se hvordan den for det første så ud men også hvordan den er side om side med min favorit “outdoormåltidskogemaskine” Og jeg syntes ikke den er så voldsom men vægten er lidt større,men ikke noget jeg ville kunne mærke på de ture jeg skal på. (kajakture)

Kvaliteten er helt i top og det kan mærkes at det ikke er billige materialer der er blevet brugt på fremstillingen af BioLite MEN der er et men,jeg kom til at tænke på hvordan elektronikken inde i det orange “hus” er beskyttet mod elementerne derude feks regn ? men det skal komme ud på en test,for den kommer med på tur og bliver brugt under alle forhold og håber den kan tåle mine kajakture hvor udstyret bliver udsat for saltvand,sol og sand.

Udpakket.

Udpakket er den slet ikke så ringe i størrelsen og der følger en lille “dims” med til at sætte oven på (ikke vist)så der kan stilles en mindre gryde eller kop,det mener jeg ikke der var på de første modeller.?? Så nu er der kun at komme ud i naturen og få prøvet det nye grej og se om den virker som jeg har håbet på den gør…. Lidt mere uddybende test kommer inden alt for længe 😀

 


Posted in Grej by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *