Trangia hygge i skoven…..

Godt nok var det koldt minus 3-4 grader men ungerne var da vist i den grad klar til at komme i skoven og lave mad og hygge.Lørdag havde de lovet rimeligt godt vejr så vi skulle da afsted.Vi pakkede en taske med det vi nu skulle have med,Trangia,gas,mad,kakao og kaffe, ja og så alt det “løse” tæpper,underlag og andre småting.

Det blev til en lille rygsæk og 2 poser,det hele blev smidt i Polo’en og vi kørte ud i Resenborg skov hvor der var et shelter på toppen af en STOR bakke,faktisk er hele området præget af istiden har formet landskabet og så var der jo lidt at rende i for ungerne.:)

Jo jo…der er bakker.

Oppe på toppen ligger shelteret !

Der er en mega flot udsigt på toppen,og når man har “kravlet” op med udstyret og en ungne i hver arm så trænger man til en lille pause,eller er den bare gal med kondien..?? 😉

Ungerne.

Sidder i shelteret og nupper et billede af ungerne,i baggrunden kan man se brakvands indsøen Kilen hvor der er mange fugle, generelt er der mange dyr i området og det bliver brugt meget af folk der løber og køre MTB,men her på toppe kommer der sjældent nogen. Hvis man vil have en flot kajaktur kan man padle turen rundt langs “kysten” og se en super smuk natur men det skal helst være om sommeren og turen er på ca 12 km.

Om lidt er kaffen klar !

Der gøres klar til at bage brød.

Ungerne nyder bare at få fingrene i dejen og forme dem til små pandekager,det er egentligt nemt at lave Trangiabrød. Mel(gerne grov)krydderi feks hvidløg,timian eller oregano, 1 teskefuld bagepulver og vand æltes til en dej og den må gerne stå på køl i 1-2 timer for bedre smag.

Uhmmm…kaffe

Skulle lige have en kop kaffe,og den skal da holdes varm af min fantastiske termokop fra Lifeventure,elsker bare den kop :-D. Ungerne løber rundt på skrænter og hygger sig og så kunne jeg jo lige bage mit eget brød imens.

Shelteret.

Mere kakao og brød.

Ungerne kom flere gange tilbage til shelteret for at få varmen,så der skulle varmes mere kakao og laves flere brød,heldivis havde vi nok med til flere “optankninger”. Det var jo også koldt på toppen,for her om vinteren er der ikke mange blade på træer og buske,dermed ingen læ ! Den friske vind og de minus 3-4 grader kræver varm kaffe og kakao.

“Æ Polo 13”

Ja den bakke kunne Polo’en vist ikke klare men vi var jo egentlig også klar til at komme hjem efter nogle gode timer i skoven. Ungerne var ved at være trætte efter de mange meter op og ned i bakkerne. Og det var vist tid til at komme hjem til en varm lejlighed. Vi aftalte at næste gang vi skule en tur i shelter skulle det være varmere og vi skulle sove der.


Posted in Shelter, Trangia by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *