Glædelig Jul 2012

Outdoorfreak ønsker sine læsere en Glædelig Jul.

Håber du og dine kommer godt gennem Julen med fede kajak gaver og måske med en helt ny kajak.??

Merry Christmas 2012


Posted in Ikke kategoriseret by with 2 comments.

Comments

 • Keld siger:

  Tak. Og i lige måde! Jeg håber at skulderen bliver bedre i det nye år.
  Har du prøvet en smal (78 mm) grønlandsk pagaj. Jeg oplever den som meget mere behagelig og skånsom end f.eks. little dipper. På 2. dagen af min tur mors rundt var jeg træt i armene efter 15 km med little dipper, skiftede til den smalle grønlænder og tog så 50 km mere. Indrømmet, så var armene også lidt lange i det. Nå, jeg ville egentlig ikke snakke om mig selv, bare skrive tak og i lige måde, så Glædelig Jul til dig!

  • Outdoorfreak siger:

   Hej Keld
   Jamen jeg er bare ALDRIG blevet gode venner med en GP :-(,har prøvet det lidt men syntes bare ikke det er mig eller min rostil. Dog klare jeg ca 15 km med min werner camano og skal jeg længere så bliver det min little dipper. Ang skulderen så er jeg begyndt i motions centeret 2 gange om ugen og det har da hjulpet….lidt.?? men nu tager jeg lige 3 md og ser hvas det ekstra motion siger.?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *