Dejligt med et netværk.

Struer Kajaknet holdt lige afslutning på roåret 2012,der kunne samles 10 kajakker hvor der blev på behørigvis fejret både for det gamle og nye år der snart begynder. Det var Sjove hatte,kransekage,kage, champagne og “fyrværkeri” jo jo hvis der er nogen der kan fejre noget så er det Struer Kajaknet

Selvfølgelig bliver der et tilbageblik på netværket i 2012 men der er allerede masser af nye ture i støbeskeen i 2013,så jeg er ret sikker på vi alle får nye oplevelser og kilometer i armene i det nye år.

Miss Struerkajaknet 2012 😉

Ser jeg tilbage til 2008 hvor jeg oprettede Struer Kajaknet er der sket meget,de første år som en blog og senere som Facebook side og siden da har det ikke stået stille, netværket er bare vokset og vokset. Det tæller i skrivende stund over 150 medlemmer som frivilligt lægger en god potion arbejde i at oprette ture,oplevelser eller bare holde hinanden updated med kajakrelateret stuff og planlægning eller bare kaffe hos hinanden (tak til jer)

Outdoorfreak ham selv og nettet.

Desværre kan jeg pga en dårlig skulder ikke være med på vandet,men håber træning kan gøre at jeg igen kommer på vandet i 2013 sammen med gutterne til ture og hygge ved vandet.

GODT NYTÅR….SES I 2013


Posted in Ikke kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *