Reflektioner

Vi er i September og på vej mod slutningen af året og den har på kajak siden ikke været helt som jeg havde håbet ?? Egentlig havde jeg regnet med at mit små padleri kunne bringe mig op på omkring de 1000 km på 12 måneder, men det har på ingen måde været mig mulig at opnå mit mål og det er jo skuffende. Selvfølgelig har der været nogle omstændigheder der har været lidt en bremse for antallet af ture og lysten til at komme på vandet.

Da mit mål ikke er lykkedes skal jeg så sætte mig flere mål for fremtiden eller bare se hvad der sker ??? NEJ målet for 2013 er klar,nemlig at opnå nogle flere km (end i år) og lære nogle flere færdigheder på vandet og komme på flere weekendture flere steder i Danmark.

Hvad går der egentlig galt for kajakåret 2012 ???

Jo ganske kort så har jeg haft en skadet skulder og der har ikke været mulighed for at komme på vandet pga den, i stedet for har jeg brugt tiden på genoptræning af skulderen og det har kostet meget tid på land på bekostning af tid på vandet men alt i alt klare jeg fint småture nu på op til 15 km uden de store smerter og det er da en fremgang fra næsten ikke at kunne bruge den til meget andet end at spise.

SeaBird Northsea

Dog er jeg ikke helt klar til det “store eventyr” for skulderen skal lige være helt ok og det koster vist noget træning her til vinter hvis jeg skal klare mine mål for 2013 ?

Ydermere har jeg slet ikke haft overskud til at komme på vandet som jeg ville, og forklaringen skulle findes i stress og en begyndene depression og det koster RIGTIG meget af det “overskud” jeg troede jeg havde. Og så må man jo disponere det overskud med omhu og det er blevet brugt på småture med ungerne,enten i kajak eller geocaching….nå ja kvalitets tid på sofaen med snak,spil og tv. Men jeg er godt ude på den anden side og kan igen se mig selv på vandet og lysten er der og overskuddet kommer spirrende frem…Så mon ikke vinteren byder på et par overnatninger og ture i kajakken SELVFØLGELIG gør den det 😀

Resten af 2012 bliver til hyggeture på vandet og i svømmehallen hvor man kan øve lidt færdigheder til den nye sæson og måske være så heldig at jeg kan lære at rulle (grønlænder vending) Men det hele skal jo ikke være kajak ?? Test af udstyr (sovepose/liggeunderlag) og hygge i skoven bliver en af de STORE ting vinteren bringer og så må man da håbe det ikke bare bliver en lang våd vinter med regn, regn og atter regn !!

Hvad skal 2013 bruges til,hvad er mine mål ?

Hmm.. skulderen diktere lidt hvor lange mine ture bliver, men det er kun hvis den ikke kommer helt i orden. Håber på den bliver 100% i orden og jeg kan tage på lidt længere ture og gerne sammen med min knægt. Det ved jeg koster lidt træning og det kommer på programmet inden længe(motions center)Ydermere kommer der flere overnatninger på programmet og det bliver uden kajak,naturen skal nydes fuldt ud og det behøver ikke være de store lange vandringer i skoven men bare på nogle af de primitive teltpladser der findes og mange af de sheltere der findes rundt omkring.

Vil også gerne at jeg kunne prøve at surfe i kajak,flytte mine grænser for hvad jeg kan og tør gøre, ikke fordi jeg skal men fordi lysten er der til at flytte grænserne og udfordre sig selv lidt. Og da jeg er så heldig at Struer Kajaknet har en masse dygtige folk man kan træne og trække på så skulle det jo være muligt at komme lidt ud over sin comfort zone.

Hvor mange kilometer håber jeg at kunne nå i 2013 ?

Som sagt er at skulderen der diktere hvor mange kilometer der kommer i det nye år MEN jeg regner med at der bliver skrevet mellem 500 & 800 km på loggen,gerne mere. Men det er ikke antal af kilometer der er afgørende men oplevelserne der skal jagtes,dvs sæler,område,overnatninger eller bare en smuk tur i et nyt område sammen med andre kajakroere.

Billede fra Skivefjord turen.

Selvfølgelig kan der opstå nye ting i ens liv at intet af det ovenstående er muligt MEN det kunne jo være det blev meget bedre end jeg tør drømme om og derfor har jeg “reflekteret” lidt over hvordan det skal gå eller måske går….!?

Vi ses derude /Outdoorfreak


Posted in Ikke kategoriseret by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *