This is life….

Kajak er for alle (også mine børn) og derfor skulle vi alle på fjorden for at have nogle hyggelige timer sammen. Det var første gang min datter på 4år var i sin egen kajak (Reval Sunshine) som hun have overtaget efter sin storebror som have fået opgraderet sin til en havkajak (Eagle Shore Line). Vejret var fantastisk og det var noget vand vi alle kunne være med til.

Ida & Tore

Ida havde flere gange været med i min kajak og kunne godt lide at få en lille tur men jeg syntes det var tid til at hun selv skulle prøve kræfter med “elementerne” og få føling med vand og kajak. Turen gik til Kleppen(ved Venø) hvor vi sikkert kunne padle. Ida var ikke meget for at være alene men med lidt hjælp fra storebror gik det faktisk ok,far skulle helst være i nærheden så der var lidt større sikkerhed hvis hun kom i vandet. Men efter bare 5 min var hun ikke til at styre,kajakken blev “kastet” i alle retninger og pagajen lignede en rotor på en helikopter,men hun mente hun havde styr på det,og det havde hun vel egentlig også når man tænker på hun er 4år og det er første gang “alene”.

Ida "alene" afsted

Så afsted...

Planen var at lege lidt på stranden og få lidt vandtilvænning og en lille tur op langs kysten og det blev da til en lille tur med Ida i snor 😉 Tore har været med en del gange i sin kajak og gav den gas,han er efterhånden ret god til at få gang i kajakken og komme frem,den “nye” pagaj som jeg havde fået limet fungerede rigtig godt til knægten.

Mine dejlige unger.

Det blev til 4 km kystpadling sammen med ungerne og det var en STOR oplevelse for Ida at være med i hendes egen kajak og jeg er sikker på det ikke er sidste gang hun kommer på vandet og det kan godt være det er med snor og i MEGET stille vejr,men det er uden tvivl en oplevelse hun/ de aldrig glemmer. ELSKER at være far på denne måde,føler det er kvalitets tid så det basker.

Far og datter (i snor)

Måske skal hun med på en lille tur næste sommer,sammen med far og storebror i telt,være lidt primitiv med mad over bål og sove i shelter…Ummmmm….DET bliver godt.


Posted in Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *