Sild Sand og Salt(vand)

Syntes jeg bille bruge nogle timer ude samme med min datter Ida,vi havde en weekend alene sammen og den kunne vi jo lige så godt bruge ude som inde ? Vi tog en tur til Thyborøn for at nyde lidt hjemmebragt mad og lave lidt varm kakao.
Vejret var ikke det bedste for det blæste en del og temperaturen lagde lige omkring 1 grads varme,så det føltes RIGTIG bidende koldt og gå i vinden.

Det er første gang Ida kommer helt tæt(og ind) i en bunker og det kunne hun bruge meget tid på at snakke om,men det er svært at forklare en på 4 år at der har været mennesker og kanoner i de underlige huse. Hun nød alligevel at rende rundt om dem og lege gemme/fangeleg.

Selvfølgelig skulle vi lave lidt spas og sjov,at kaste sten i vandet er kun sjovt i 20 min hvis man er 4 år for fingerene bliver hurtig kolde og interessen falder i takt med fingerene fryser.

Efter et par timer ved vandet kunne vi næsten ikke mærke tærene og fingrene,vi søgte lidt læ og fandt maden frem. Ida var hurtig til at guffe et grovbrød med kylling i sig. Imens gjorde jeg klar til at lave lidt varm kakao på min Optimus Weekend HE og kunne jo lige teste lidt vindfølsomhed imens.??

Det var nu godt at få noget mad og lidt varmt og drikke,efter vi havde spist vores medbragte mad(grovbrod med sild eller kylling) og drukket 1 liter kakao var humøret igen højt og varmen havde fundet vej til både fingre og tæer,så kunne vi igen bruge lidt tid ved bunkeren og se hvad det var for noget de havde bygget!

Selvfølgelig skulle vi lige have pakket “basecampen” ned så vi kunne lege lidt mere og få kastet lidt flere sten i vandet og løbe fra bølgerne i strandkanten. Det var nogle super dejlige og lidt kolde timer ved Vesterhavet men det var det hele værd.

Og jo vi kunne godt smile selv om vores kinder var ret “frosne” turen var jo rigtig god og vi nød alle timerne ved vandet MEN det var nu også dejligt at komme ind i bilen og få varmen på,inden kort tid sov Ida på vej hjem….der er intet som børn og frisk luft 😀

Selvfølgelig har jeg brugt min Optimus før,men ikke under så blæsende omstændigheder og den ukurante læskærm fra primus fungere fantastisk og bliver ikke varm som jeg har oplevet tidligere  måske er det kulden og den ret stærke vind der køler den nok ned så den ikke overføre varmen til gasdåsen,så det er nok bedst at bruge den når det rigtig blæser og er koldt ?


Posted in Optimus, Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *