GoPro HD …..og alt det andet ?

Lidt om GoPro og tilbehør ..

Jeg har gennem 2 år brugt GoPro kameraer,mest for sjov men også til at filme mine interesser (MTB,Kajak,Kite,Geocaching,Slanger m.m) Og som så meget andet starter man et sted, og mit GoPro “eventyr” startede med et GoPro 960 plus et par mounts og hele herligheden kostede kun 700 kr og så var jeg igang med at filme. Men opdagede at eneste fordel der var med GoPro 960 modellen at den brugte et AAA batteri i stedet for et genopladelig batteri og det var en fordel når man skulle filme længe,dog var optage kvaliteten ikke helt god,dog bedre end mit gamle vandtætte Panasonic camcorder som jeg havde brugt før.

Selvfølgelig skulle der noget bedre til og den “gamle” GoPro blev solgt og jeg fik bestilt den nye GoPro HD som dengang var det bedste af det bedste GoPro havde i butikken og padler man kajak skal man købe motorsports versionen da den indeholder en sugekop der kan monteres på kajakken og det giver fantastiske mulighed for film vinkler. Ydermere er et rør mount dejligt at have så man kan montere den på feks styret eller stellet på cyklen. Desværre har man fjernet det lille “kamera kikhul” så man kunne indstille kameraet i den rigtige vinkel !! Så der måtte jo lidt mere til for at den skulle fungere optimal,så der blev indkøbt en LCD backpack så man igen kunne se hvad man filmer og som en lille bonus er der mulighed for playback af det man har optaget…ganske smart.

Men det stopper ikke her,for at kunne bruge sin GoPro optimal kræver det et par ekstra batterier,for et batteri holder ved kontinuerlig brug ca 2½ time og da man skal lade via usb så er man næsten nød til at købe ekstra batterier,så igen skal der bruges flere penge! Heldigvis skal man IKKE købe ny “bagdør” for en LCD backpack,eller batteri pakke forøger størrelsen af kameraet da det bliver monteret bagpå,men de følger med hver gang man køber dem,så der skal man ikke ud og købe ekstra. Så skulle man jo tro det stopper her,men nej man vil jo gerne filme anderledes vinkler og lave nye fede ting med kameraet så der købes tilbehør hele tiden,head mount,chest mount,helmet mount,curved mount,flat mount osv osv…og det hele koster.

For det ikke skulle være løgn så kom de 4 md efter jeg købte min GoPro HD med en ny og bedre GoPro,nemlig en GoPro Hd 2 som på næsten alle punkter var bedre,og jeg skulle egentlig ikke havde den nye model for den jeg havde fungerede fint til det behov jeg havde,og dog for meget kort tid efter kom der en lille ny “dims” der kunne bruges på HD2 modellen og IKKE på den alm HD model,netop den nye HD2 bliver kompatibel med deres fjernbetjening…wow…lige netop det der har manglet i alt den tid jeg har brugt GoPro, så desværre for mig skulle der IGEN bruges penge,Ny GoPro (HD2) og en Wifi fjernbetjening incl Wifi backpack !!!

Så det bliver til en del udstyr når man går igang med GoPro,og firmaet er god til at finde på en masse udstyr man ikke kan leve uden og med en rimelig høj pris så er det noget dyrt legetøj MEN man bliver heller ikke skuffet over holdbarheden og funktionerne,ikke mindst muligheden for vidvinkel linsen giver uanede muligheder.

Herunder har jeg samlet mit GoPro udstyr og jo det er mit alt sammen….

Mit GoPro udstyr.

GoPro HD,GoPro HD2,2 x Clear case,LCD Backpack,Wifi combo pack,5 x batteri, 4 x flat mount, 4 x curved mount, 4 x clips, helmet mount,head strap, chest mount, joints,sugekop,2 x stor klap,1 x hullet stor klap,2 hullet lille klap, 2 x lille klap, 1 lader div kabler,Gopro kuffert og GoPro “stick”(er ikke på billedet)

Jeg vil senere følge på på den mere tekniske del af udstyret og komme med lidt specifikationer på GoPro HD og HD2.

 


Posted in GoPro, Grej by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *