Det bedste omkring Struer

Struer ligger perfekt til en tur i  Havkajak og vil man se det bedste i nærområdet kan det klares på “kun” 43 km. Vælger man hele turen får man digesvaler,svaner,måger,skarv og sæler at se på sin vej,samt en meget varieret natur og har man lyst til at fiske er der rigeligt med havørreder,fladfisk og lidt ål at fange på turen rund. Blåmuslingerne er der nok af og de er gode 🙂

Turen kan tilpasses alt efter vejret og hvor langt man ønsker at padle,kajakken kan sættes i vandet flere steder men jeg vil anbefale Kleppen, Østerstrand eller Bremdal ved Struer kajakklub og derfra kam man vælge med eller mod uret alt efter vejret. For at tage hele turen er der et lille kryds på godt 1,5 km fra Venø til Gyldendal havn(eller omvendt) og her skal man passe lidt på bådtrafikken og strøm (hvis vejret er hårdt)

Turen er for alle hvis vejret er godt,blæser det kan turen godt være en mundfuld,anbefaler man mindst padler 2 på grund af sikkerheden og sund fornuft.

Nedenfor kan du se et billede af hele turen…

Det bedste omkring Struer.


Posted in Tur Beskrivelse by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *