Kilen rundt.

Kilen rundt er lidt en ukendt perle,her ser man tydeligt landskabet er formet af istiden. Turen er på 11 km og byder på en masse dyreliv,dog kan man ikke se sæler MEN der er masser af fugleliv. På turen er der mange muligheder for at gå i land og nyde maden ved borde og bænke eller strække sine ben i skoven som strækker sig helt ned til vandet.

Der findes shelters ikke langt fra vandet og her kan man overnatte hvis det ønskes. Turen er for alle,da der for det meste er gode muligheder for læ MEN blæser det meget kan turen forbi dæmningen være lidt en udfordring. Det nemmeste sted for isætning er bag ved “grillen” ved siden af tanken hvor man kan sætte i ved kanalen eller lægge i fra “stranden”.

Herunder kan du se turen.


Posted in Tur Beskrivelse by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *