Geocaching på Mallorca

Hele uge 25 var egentlig planlagt til ren afslapning,men efter 3 dage skulle der ske noget? Jeg havde inden jeg smuttede ud af døren lavet en PQ over det meste af Mallorca for der var jo nok af “kasser” der kunne findes 😀

Kan ikke huske det præcise antal men hver cache er ret unik når man tænker på hvor forskellig Mallorca egentlig er,lige fra helt flad “dansk” agtig landbrugsjord til Stejle bjerge og smukke laguner/kløfter,jo jo der var udfordring nok og tage hul på.

En af de cacher jeg husker mest er en hvor cachen ligger på en stejl bjergside godt oppe og ca 2 meter fra kanten,hvis man turde og kikke de ca 200 meter ned kunne man se flotte klippe formationer og det dybblå hav,udsigten var fantastisk og helt klart min til dato flotteste cache 🙂

Billedet nedenunder er lidt en spoiler,for den viser cachen,desværre er udsigten IKKE til at gengive på billeder :-/

Men kommer du til Mallorca kan jeg kun opfordre dig til at finde din GPS frem og kommer derudaf,de har mange smukke steder og selvfølgelig også meget almindelige cacher i byen. Gør dig selv den tjeneste og find en par cacher hvis du skal på ferie der.


Posted in Geocaching by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *