Test af Tarp fra Wolfcamper

Efter jeg har købt en mindre telt med et mindre apsis haft brug for lidt ekstra plads når jeg skulle have plads til mit grej,normalt det ikke noget problem når man er på tur,hvor det meste er pakket ned i kajakken men når man er flere dage på samme sted er det dejligt med lidt ekstra plads.

Tarpen kan også bruges nar man bare vil sove ude i det fri,men man skal IKKE købe det for at spare plads og vægt ?? For den vejer omkring de 2.3 kg og ca et kg mindre hvis man undlader stængerne og bruger sine pagajer som stænger.

Tarp

Grunden til jeg valgte Wolfcamper fra starten,var fordi den koster en del mindre en de fleste kendte mærker og fordi man køber HELE pakken dvs stænger,pløkker og selve tarpen. Tidligere brugte jeg mit regnslag når jeg skulle overnatte “primitivt” men tarpen har overtaget den rolle. 😀

Ydermere er jeg glad for den asymmetriske form som giver den lidt flere muligheder også som bivuark eller bare spændt ud mellem nogle træer. Og så er størrelsen ret god 490 x 485 x 200 cm.

En yderliger test kommer når den har været brugt flere gange”out there”


Posted in Grej, Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *