Optimus Crux Lite Solo Cook System.

Jeg var så heldig at få en mail fra Anders,han arbejder for www.outnorth.dk og tilbød mig et tilbud jeg ikke kunne afslå,et gavekort til deres butik og kunne købe for 500 kr valgfrit !! Dvs jeg kunne vælge lige hvad jeg ville have “gratis” Først troede jeg det var en joke og jeg skrev til Anders at jeg gerne ville tage imod tilbudet og få timer senere fik jeg en gavekorts kode med mail.

Dagen efter skulle jeg ret skeptisk prøve koden,loggede på Outnorth og fandt frem til en lille ting jeg havde set på i et godt stykke tid,nemlig Optimus Crux Lite Solo Cook System,ikke fordi jeg mangler et “stormkøkken” for dem har jeg vist 3 af,Trangia 25 + 27(begge gas) og en multifuel brænder,ja så en Optimus 😀

Grunden til jeg har haft kik på lige netop Optimus er fordi den vejer og fylder meget lidt og den kan lave netop en lille enkeltmands potion af mad. Og så kan men have den med overalt for sammenpakket fylder den nærmest intet.:-)

Mit sæt rummer en 110 grams gasbeholder+gasbrænder af typen Crux Lite. Et “stor” beholder (o.6 L) og en lille pande og er lavet ultralet hårdanodiseret aluminium.
Vægt: 166 g (uden gas)
Mål: 121×105 mm
Medfølgende tilbehør: Netpose

Glæder mit til en lille test i den kommende weekend hvor jeg vil teste den op imod min tro følgesven Trangia og skal man tro diverse tests på nettet kan den brænde 6 timer på en lille gasdåse (110 gram) og selve brænderen skulle afgive op til 3000 watt i effekt.

Tak til Anderswww.outnorth.dk for gavekortet.


Posted in Optimus, Test, Trangia by with 2 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *