Jamen har han ikke et GoPro HD…joo men IKKE et GoPro HD 2 ??

Kunne altså ikke lade være med at købe mere grej,dvs opgradere lidt på noget jeg allerede har?! Denne gang blev det til et GoPro HD 2,egentlig passer mine behov godt nok til min GoPro HD (1) men de nye muligheder med at tage 10 billeder på 1 sek og med en kvalitet på 11 mp. og lidt flere muligheder skulle testes.

Senere vil der komme en test af kameraet og dens muligheder,samt lidt video og billeder fra testen. Lige nu har jeg taget billede og en kort video bare for at se om indstillingerne kan bruges og “bare” for at have en grund til at montere den på min nye “kajak vogn” (vw polo) 😉

Lidt om indholdet i pakken Outdoor versionen,Gopro HD2,kamerahus,batteri, hoved mount,åben bagcover,lukket bagcover,hjelm strap,2 buede mount,2 flade mount,monterings klips og et 2 delt led.

Da jeg tidligere har haft en del problemer med vand på linsen har jeg købt noget RainX som skulle få vandet til at perle af og holde den fri for dråber. Har testet noget andet der skulle kunne det sammen som RainX,men det har vist sig det ikke virker særlig godt(det billige produkt fra THansen)

Et Tripod converter  skulle lige med,den kan lave alm foto udstyr brugbar for Gopro kameraet og dermed kan man nu bruge Gorillapod,treben osv

Et ønske var også at få et chest mount så man montere GoPro’en i brysthøjde så man man få fede billeder når man padler eller bare suser gennem skoven på sin MTB,igen med til at give en ny dimension på optagelserne.

Håber at de nye indkøbte dele samt det nye GoPro kan gøre turene uforglemmelige og give et godt indblik i hvad det vil sige at padle havkajak,om ikke andet sp vil det give helt nye vinkler og fede klip af mine ture ud i det blå.


Posted in GoPro by with 1 comment.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *