Fra Kleppen til Humlum havn(for at sige farvel)

Peter havde snakket om vi skulle tage en lille tur til Humlum havn fra Kleppen,så vi kunne sige ordenligt farvel til Hans der vil padle Danmark rundt (2012-2014) han vil tage turen i små etapper og komme ret kystnært,derfor havde vi planlagt det lille farvel. Vi var klar over der nok ville komme flere fordi Jon fra Struer Kajaknet havde slået op han ville tage afsted kl 9,overraskelsen var stor da vi pludselig stod 13 kajakker på stranden og var klar til at turen.

Seabird og Polo,et umage par..!

Kajak med Polo

Personligt var det en lille udfordring for mig,af flere grunde. Først og fremmest skulle jeg teste min lille Vw Polo som nu fungere som “kajakvogn” :-D(og geocaching response car) 😉 og så var det om skulderen kunne holde til bølger og blæst !! Jeg kom hurtigt i vandet og det var sådan de andre ikke skulle vente MEN det viste sig at de tog dem med ro (meget ro) så Peter og jeg måtte vente på de andre lige inden havnen.

Jon & alle de andre kajak "bumser"

Det var et lækkert syn at se 13 kajakker glide ind i havnen hvor Hans var ved at pakke til turen,havnen var pakket af folk der var til Søsportsdag hvor man kunne opleve en masse vandaktiviteter og se Hans glide ud mod hans eget eventyr. Vi kom i ret god tid og kunne gå rundt og se lidt af alt der foregik på havnen og møde en masse der ville snakke kajak og udstyr. Da en del af dem der padlede fra Kleppen ville padle med Hans det første stykke tid ventede jeg sammen med Carsten og Peter og drog retur til Kleppen de de var taget afsted,indtil da havde skulderen holdt nogenlunde og jeg var lidt skeptisk ang tilbageturen,for vinden havde taget en del til og vi gik direkte op imod bølger og vind.

The cars

Regnen kom og turen var ikke så hård ved skulderen fordi vi satte tempoet efter det,langsomt men sikkert kom vi nærmere bilerne,det var nu flot at se SÅ mange biler med kajak bøjler på taget,men det bedste var nu at få kajakken på taget af bilen igen og vide at skulderen kunne holde til de 9 km(total padlet)

Go tur til Hans og tak til alle de andre der var med på turen tur/retur.


Posted in Test, Tur by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *