Wolfcamper Tarp

Som om jeg ikke har grej nok???? 😛

Jeg har måtte indse jeg ikke kan leve uden denne tarp fra Wolfcamper,så derfor måtte den altså købes! Grunden til købet er fordi man ikke må slå telt op langs de danske kyster og det giver jo lidt udfordringer når man er på tur,så derfor var det jo en “løsning” når jeg skal på weekendtur med knægten.

Tarp

Wolfcamper skriver:

Smart Tarp med et utal af anvendelsesmuligheder.

Tarpen måler ca. 5×5 meter. Brug det til at skygge for solen, give ly for regnen. Brug det på stranden som solsejl, Er du til overnatning i det fri, kan Wolf Campers Tarp naturligvis også bruges som bivuak. Tarpen leveres med 2 stænger, pløkker og barduner – og rejses på et øjeblik.

 • Størrelse: 490x485x200 cm.
 • Materiale: 150D Oxford Nylon PU coated, UV protected
 • Vandsøjletryk: 3000 mm.
 • Pløkker: Letvægts aluminium
 • Stænger: Stål (Info:er tunge og skal skiftes,brug evt pagaj)
 • Pakkestørrelse: 56x12x12
 • Vægt: 2400 gram
 • Vægt uden stænger: 1340 gram.

  Bivuak

Ydermere mangler jeg lidt plads når jeg skal ligge flere dage i telt på samme sted, fordi apsisen i min Robens Small Dreamer er lidt for lille til alt oppakningen og madlavning når man er mere end 1 pers afsted,så kan tarpen jo bruges som “halvtag”og så der er flere muligheder for at sidde/ligge tørt. Og når man tænker på den koster under 500 kr får man virkelig meget for pengene hvis man lige ser bort fra vægten af  stængerne,men de kan jo erstattes af en pagaj eller måske nogle helt nye i alu.

(en uddybende test af tarpen kommer senere)


Posted in Grej by with 6 comments.

Comments

 • Keld siger:

  Man kan IKKE få grej nok! Sådan er det bare… har du fået tørret tøjet:)

 • ulle siger:

  ved du godt at du ikke må slå noget “teltlignende” op ved de danske kyster, jeg vil nok mene at det her er telt lignende. men du må ikke hænge mig op på det. og ikke at jeg selv ikke kunne finde på at slå noget teltlignende op ved kysten. men det ville bare være lidt træls når man ligger der og lige har lagt sig i posen og der så kommer en og siger at det faktisk er ulovligt.
  vh. ulle

  • Outdoorfreak siger:

   De efterhånden mange gange jeg har overnattet på stranden har jeg intet fået at vide,heller ikke i telt..? en jo jeg ved godt man ikke må overnatte i teltligende eller et telt.. MEN en taarp hvor man bruger pagajen som stang burde ikke give problemer overhovedet !!

   Outdoorfreak

 • Kamilla siger:

  Hej aksel
  Har du fået testet tarpen? Jeg kan ikke rigtig finde den nogle steder på siden, og har lige selv købt en, så er den pengene værd?

  • Aksel siger:

   Hej
   Jamen jeg har testet den mange gange og er super glad for den. Den kan bruges på mange måder og funger godt,dog syntes jeg stængerne er lidt tunge og selve tarpen i den tunge ende hvis man skal slæbe rundt på den på længere ture.
   Mvh Aksel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *