Så kom vi på & i vandet…………!!

Det var dejligt at kæresten ville hygge med min knægt så Peter og jeg stadig kunne komme på vandet,vi var bare ikke helt enig om hvor det skulle være, for vinden var lidt i den forkerte retning til vi kunne komme i de steder hvor vi normalt plejer at padle!! Vi ændrede planen til Remmerstrand og snakkede om det måske var lidt for vanskeligt at prøve vores kajakker i ½ meter bølger og 9-11 s/m,MEN det skulle prøves. Vi ankom til Remmerstrand og vi kunne godt mærke det ville blive en udfordring,specielt når det kun er vores anden tur i vores Seabird Northsea, for vi er jo van til vores Seabird Expedetion model som klare det meget stabilt i forhold til Northsea’en som er noget smallere og “ustabil” sammenlignet med.

Vi blev hurtige klar og fik kajakkerne ned til vandet,Peter havde lige nogle småting inden han skulle ud i bølgerne,men jeg sprang ud i det og det var en kort fornøjelse ?? Jeg kom egentlig ok fra land og de første bølger gik  fint MEN så skulle jeg have skeg’et ned og det er ikke nemt både ro,holde balancen og aktivere skeg…så jeg måtte i vandet og da Peter kom retur kunne han se mig stå i vand til med på livet og tømme kajak!!??!!

I vandet !!

Det er svært at gengive bølger på et billede,men de var mellem 50-60 cm

Jeg havde ikke opgivet,men gik lige på land for at se hvordan Peter klarede den,de første 3-4 kajaklængder gik fint og så var Peter i vandet,det egentlig var jeg glad for han kom, for så var det ikke kun mig der havde problemer med den nye kajak og den meget anderledes bevægelse den har??

Go stil..men ??

Peter kom også i vandet *G*

Måske er det lidt for våget at prøve en ny kajak i 9-11 s/m og op til ½ meter høje bølger,men det skulle prøves og det var egentligt pisse hård at ligge der og rode rundt i vandet i en halv times tid,for det var virkelig en kamp for at komme op i kajakken,ud på vandet og bare blive i Northsea’en og på ret køl..!!! Men det var en mega sjov oplevelse og en lille smule kold,men sjov var det.Da vi igen var kommet på land skulle vi lige af det meste grej og have en kop kaffe.

Dejlig at have været på vandet...

Termokoppen fra LifeVenture er bare genial,har haft en af de gamle modeller i plast,men deres alu model er intet mindre end genial,de holder bare kaffen varm og så er de super tætte,kan anbefale dem til korte ture i kajak hvor man live vil have en kop varm/koldt eller som “koppen” man har med på tur. Og så er de bare holdbare som en i h******.

"The Cup"


Posted in Kajak, Tur by with 2 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *