Det gode vejr skulle udnyttes

Når det nu var 10-12 grader så er det jo med at udnytte solen og det dejlige vejr,så jeg havde besluttet at komme lidt  “tape” på min nye Seabird NorthSea.

Jeg købte sidste år en rulle sandblæser tape som normalt bruges til at beskytte områder der ikke skal rammes når man sandblæser. Og da det er en stærk vinyl tape som holder under vand og kan tage en masse “misbrug” uden den går i stykker,og så er prisen jo ikke afskrækkende 99 kr for en rulle.

Normalt giver jeg kølen et lag,men erfaring siger mig at 2 lag hvor kajakken er mest udsat er det ekstra arbejde værd,for det kan godt betale sig, da området er meget udsat når man går på land eller sætter fra strandkanten.

Kølen med det "smarte" tape.

Lidt "tricky" ved skeg hullet.

Jeg har også sat et par strimler på hvor mit grej ligger og “skurer” mod dækket,forrest da jeg tit sætter min pagaj fast der og bagerst da min pumpe og pagajflyder ligger der direkte mod dækket.

Fartstriber ???

Det ødelækker ikke udsenet.

Prisen for at beskytte sin kajak mod de værste ridster og slag er ca 25 kr pr år?? og det er jo billigt når man tænker på at få repareret bunden på sin kajak koster ca 12-1500 kr,så derfor har jeg valgt den “nemme” løsning. Og da jeg har gennemtestet kølbeskyttelsen sidste år på min anden Seabird(ekspedition) så ved jeg det er en dejlig let løsning der bare holder og er nem at skifte.


Posted in Test by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *