Så kom vinteren..!

Efter et par meget kolde dage kom sneen,og på 2 dage blev det til 30 -35 cm sne på 48 timer og de har lovet mere sne i den kommende uge.

Knægtens kajak havde efter et halvt døgn 25 cm sne på dækket og kunne næsten ikke ses mere,men jeg er ret sikker på den klare det barske vejr og skulle der komme pludselig tø så flyder den jo oven på. Og Tore er slet ikke bekymret over hans ny kajak er væk under sneen.

Begge mine Seabirds hænger godt oppe på bøjlerne og jeg regner med at der kommer noget andet at hænge dem i engang til foråret,et par “L” bøjler som de kan ligge på ville være mere smart når der nu skal være 3 kajakker permanent på siden.

Det ville også være lidt smartere med kajakkerne ligger ned som om de var på “vandet” og muligheden for at vende dem med bunden i vejret er jo en god ide når det er sådan noget vejr som det er lige pt, så kajakkerne ikke bliver fyldt med sne/vand. Samtidig bliver muligheden for at låse kajakkerne noget bedre end de er nu,så bliver forsikringsselskaberne så glade 😀


Posted in Kajak by with no comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *