Knægten fik sin Eagle Shoreline.

Jeg har længe ledt efter en rigtig kajak til knægten,de sidste måneder har jeg ledt og ledt,men det skulle være et tip fra en veninde der gjorde vi fandt den helt rigtig kajak til knægten. Oprindelig kom kajakken fra Lenze på fyn(som nu er lukket) Eagle Shoreline var en af de kajakker som han solgte til den lille/lette roer og ville derfor passe perfekt til knægten.

Idag skulle vi så forbi for at se om den passede ham og at det var den kajak han skulle have?? Kajakken er måske lidt i overkanten til ham lige nu,men på sigt vokser han til kajakken og han får mere ud af den,hellere en kajak der er lidt for stor end jeg skal ud og finde en ny om et par år.

Tore kravlede ned i kajakken,smilet sagde det hele DET VAR kajakken,farven var den rigtige og jeg er ret sikker på det er en kajak han får meget glæde af,det er jo en “rigtig” havkajak i stedet for han første børne kajak.

Formen er meget anderledes end hvad han er van til og nu er der mulighed for at pakke til en weekendtur,og da formen er meget grønlandsk og med engelske linjer så vil den helt sikkert give han fantastiske oplevelser på vandet.

Data om kajakken:

Længde: 4,88 meter

Bredde: 0,54

Vægt: ca 19 kg

Matriale: Glasfiber

Nypris 11,900 kr

Selvfølgelig er sønnen stolt,men faderen er mindst lige så stolt fordi nu kan VI nemlig komme på flere og længere ture til sommer.


Posted in Kajak by with 4 comments.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *